Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil tahlil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil tahlil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
salihim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: acil tahlil
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 00:31
hocam merhaba oğlum salih 8 aylık bir hafta önce yüksek ateşle gittik doktora fitil , calpol ve dolvenle düzeldi.iki gündür öksürük ve balgam çıkarmaya başladı ve biraz hırıltısı vardı.bu akşam acile gittik kan sonuçları  WBC:13,6     LYM%57,6     NE%27,7     MONO#1,43     MONO%10,5 çıktı doktor antibiyotik ve ventolin şurup verdi şimdiye kadar hiç antibiyotik vermedik tereddüt ediyoruz vermekte crp si 3.41 çıktı sorum şu bu durumda antibiyotik vermeli miyiz antibiyotiksiz atlatamaz mı akciğer filmide çekildi ve 3 doz ventolin nebul aldı ciğerleri temiz dedi ama dinlerken biraz hırıltı var dedi doktor.hocam bu durumda antibiyotik verelim mi tekrarlar mı yoksa şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118467
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 08:41
Sakin ha... Ne Antibiyotigi, nede Astim ilacini sakin vermeyin... Cocuk Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
salihim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 09:25
hocam foruma yeni kayıt oldum salihin hırıltısı devam ediyor balbamlı öksürük sürüyor.sizin grip ve öksürük için anlattıklarınızı nerden okuyabilirim.hocam ne uygulamamız gerektiğini kısaca açıklarsanız sevinirim teşekkürler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118467
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 19:20
1-Forum kismina girin, oradan eski mailleri  okuyabilirsiniz.
2- Yazarlar bolumunden de benim makalelerimi okuyabilirsiniz.
3- Oksurdukce; Limonlu bal verin. 8 aylik oldugundan, kasik ile degil, limonata gibi hazirlanmis seklini verin( Yarim fincan su, ustune limon suyu ve 1 tatli kasigi bal ilave edin, karistirin. Oksurdukce 3-5 yudum icirin)... Burnu tikandiginda; 10'ar damla Serum fiz damlatin ve aksamlari yastiginin kenarina 2 damla ColdMix damlatin.
Yukarı Dön
salihim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 19:33
teşekkürler hocam çok sağolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.