Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - amip ve lökosit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumamip ve lökosit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
brc1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: amip ve lökosit
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2013 Saat 16:09
benim oğlum 2 aylık ve kaka tahlilinde 4-5 lökosit ve amip kisti çıktı. Banyo suyundan kapmış olabilirmi diye düşünüyorum çünkü banyo suyunu çeşmeden ve 36-38 derece olacak şekilde kullandım kaynatmadım hiç tabii banyo yaparken ağzına su kaçıyo.Belirti olarak söyleyebileceğim kokulu kaka, sürekli ıkınma, az az sık sık kaka yapma, sancıdan kıvranma, huzursuzluk, uykudan uyanma ve uyuyamama gibi durumları var fakat iştahı iyi, kusma yok, kilo alımı iyi oğlum doğduğunda 3 kilo ve 50 cm boy ile doğdu 2. ayın sonunda 6 kilo ve 57 cm boyunda sizce amipmidir değilse neden kaynaklanıyo olabilir yaşadığımız sıkıntılar şimdiden teşekkürler
mstbrc
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119557
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2013 Saat 18:42
Mumkun degil.... Remen uyduruyorlar.. 2 aylik cocukta amip filan olmaz... Asiri fazla beslenen cocuklarin kakasi bu sekilde olur. Ne yani simdi 2 aylik bebege; Amip tedavisi (Flagyl) mi verdiler.... Verdilerse, sakin vermeyin, sadece meme aralarini acin, o kakadaki gorunum hemen kaybolur.. Ayricada cocuk isterse ayni beslenmeye devam edebilirsiniz, o sekil kaka yapmasinin ona bir zarari yok.. Sadece pisik olma riski biraz artar, pisik kremini daha itinali kullanirsiniz, olur biter..... Amip mis.. Onu benim kullahima anlatsinlar...
Yukarı Dön
brc1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2013 Saat 19:01
evet flagyl verdiler banyo suyundan da kapmaz dimi şurubu vermeyi kesiyorum hemen çok sağolun
mstbrc
Yukarı Dön
brc1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2013 Saat 19:04
bide 2 saatte bir emmek istiyor ne kadar ara ile emzirmeliyim
mstbrc
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119557
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 04:21
Zaten basiniza neler geldi ise, bu 2 saatte bir beslemenizden geldi. En az 3 saat ara olsun. Zaten kilo fazlasi da var, veya boyle kaka yapmasini kafaniza takmazsiniz olur biter. Hem cocugu uzmemis olursunuz hem cenesi kapandigindan siz rahat edersiniz. Oyle banyo suyundan filan amip kapilmaz... Bir ara, Sasal veya Erikli ile banyo yaptiran ucuk doktorlar vardi, uckagitlari ortaya cikinca arazi oldular, yenilerini cikartmayin.. Zira bu cakallar boyle firsatlar bekliyorlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.