Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
dilek yiğitcan
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3604
|
Konu: ''Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 20:39 |
''Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet ! yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen,o kadar değer veririm ki, hergün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!'' .
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 20:40 |
Kusurlarımı seviyorum.! Darılınca suratımı asmayı, Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı, Kıskançlık krizlerimi, Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı, Normal olmamayı seviyorum. Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi.. Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi, Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı. ... Öfkelerimi. Kızınca küsmeyi. Heyecanlarımı. Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok.. :) Yatakta tembellik yapmayı. Gereksiz para harcamayı. Bazıları haketmediği halde, sevmeyi. İçimdeki çocuğu, Beni seviyorum. İyi ki varım. İyi ki ben benim. Ne mutlu! Çok mükemmel değilim. Ama benden bir tane daha yok! Beni seven böyle sevsin! Sevmeyene de zaten yol verdim, gitsin!
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 20:42 |
Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle.Bekleyişin ümit bulacak. Sanma kaldın karanlıkta. Görünüyor bir ışık ufukta. Sabret az daha. Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua..! ~Mevlana~
|
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 20:46 |
O kadar çok şey biriktiriyor ki insan! Kimsenin karşılığında bir şey söylemesi de gerekmiyor. Oturup uzun uzun anlatmak,ne varsa söylemek yetiyor çoğu zaman.Karşındaki bir şey sormasa. Yargılamadan,yüzünü ekşitmeden,saate çaktırmaya bakmaya uğraşmadan,dudak bükmeden dinleyiverse. Anlatacak o kadar çok şey var ki...
|
|
|