Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kefir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkefir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Konu: kefir
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 20:36
merhaba kadir bey benim 12.eylül.12 dogumlu oglum var.mama ile besleniyor 3.400 kg 51 cm.dogdu.suan 7.500 kg.65 cm.ek gıdalara başladık sebze corbası elma armut muz yogurt vs.merak ettigim şey kefir,kendim evde yapıyorum kefiri yogurduna falan koymamda sakınca varmı biraz?anne sütü alamadıgı icin en iyi şekilde beslemek istiyorum bağışıklıgı icin ne önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim.Star
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 20:47
Versenizde olur, vermesenizde. Marifet bir gida degil, yogurtta ayni isi gorur... Genel bagisiklik; Hastalik gecirmekle veya asi olmakla gelisir. Piyasada bu is icin satilan ilaclarin tumu ve bazi mamalarin icindeki (immunofortis gibi sacmaliklar) sadece barsak icindeki yararli bakteri oranini arttirmaya yararlar. Oyle cocugunuzun etrafinda; mavi bir zirh olusturarak hapsiran teyzelerden korumaz.. Bir firma bu yalani TV lerde reklam olarak yayinliyor ve Devletin  hicbir makami; bunlara bir "dur" demiyor.. Ne cikarlari varsa!!  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Şub 2013 Saat 20:47
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2013 Saat 01:44
cevabiniz icin tesekkurler.oglumun bogazlari kizarmisti zamanla balgamli oksuruge hiriltiya cevirdi.ventolin ve klomet diye surup verdiler ama kullanmak istemiyorum pek evde ihlamur limon bal yapabilrimiyim 5 aylik daha yaninda su kaynatiyorum buhar icin ada cayi veriyorum hiriltisi gecmedi hala baska ne yapabilirim acaba bronsite cevirmesinden korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2013 Saat 03:50
Zamanla bronsite cevirme diye bir sey yok. O laf; sahtekar doktorlarin uydurmasidir. Bronsit, olacaksa olur. Bronsitin sebebi veya olus mekanizmalari bilinmiyorki, neyin bronsit yaptigi soylenebilsin... Bildigimiz tek husus, cok temiz, steril bakilan, hic barsak kurdu enfeksiyonu gecirmemis cocuklarda daha sik goruldugu. Bu sebeple, koylerdeki cocuklarda nerede ise hic gorulmez. Cocugunuz Grip geciriyor, sadece; Limonata gibi hazirlanmis, Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix yeterlidir. Eski mailleri okuyun. Caylarda iyi gelen husus, kaynar suyun sicakligidir. Cocuklar da  kaynar icemeyecekleri icin,  cay, ihlamur gibi iceceklerin hicbir faydasi olmaz. Sakin oksuruk veya Soguk alginligi ilaclarindan vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.