Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Tatlılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sütlü İrmik Tatlısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSütlü İrmik Tatlısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Konu: Sütlü İrmik Tatlısı
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 11:52
irmik tatlısı
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 11:55
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 11:55
resim var ama görünmüyo üstte çarpıya tıklayınca açılıyo neden anlamadım Confused
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 12:00

....



Düzenleyen y_bal - 27 Ağu 2012 Saat 12:02
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 12:00
modlarım yardım lütfenn Smilekopyala yapıştır yaptım neden böyle oldu Confused???
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 12:01

Benim yuvarlak borcamım için birebir kullandığım ölçülerim

          1 lt süt

          11 yemek kaşığı şeker

          10 yemek kaşığı irmik

          1 pkt vanilya

           Çeyrek paket margarin

           Portakal yada limon kabuğu (mevsime göre )

           Bisküvi

           Tarçın

 

 

          Tencereye 1 lt sütü alıyoruz irmiği – şekeri – vanilyayı – margarini ilave edip orta ateşte koyulaşana        kadar pişiriyoruz . Sonra pişmeye yakın meyve kabuklarını katıyoruz göz göz olunca ocaktan alıyoruz . ıslattığımız borcama döküp soğutup servis yapıyoruz. Çok kolay ama çok lezzetli , sağlıklı ve hafif ..çat kapı misafirler için özellikle pratik ..

       Ben bazen kalıpta bazen borcamda yapıyorum .. kimi zaman üstüne çikolata sos döküyorum kimi zaman arasına bisküvi koyup iki kat yapıyorum … üzerine mutlaka tarçın atıyorum ve ayrıca içine isteğe bağlı hindistan cevizide atılırsa oda çok yakışıyo  ..afiyet olsun.. yukardaki resimleri netten buldum fikir olsun diye en kısa zamanda kendiminkinide eklerim J)  



Düzenleyen y_bal - 27 Ağu 2012 Saat 12:06
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008
Konum: kuzusuna hasret
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 12:04
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

modlarım yardım lütfenn Smilekopyala yapıştır yaptım neden böyle oldu Confused???
sanırım düzeltebildim Smile
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 12:17
Yeşim eklediğin siteden dolayı görünmüyor canım Smile Sen denedin mi bu tatlıyı Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.