Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjik bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjik bronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chuyluck Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: alerjik bronşit
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 10:49
hocam kızım 18 aylık 10 günlükden beri sürekli hasta geçmeyen bi hırıltı balgam problemi var.hangi doktora götürdüysem bir sürü ilaç verildi.en sonunda koruma amaçlı 6 ay zaditen kullanmaya başladık.bide çok tıkandığında ventolin inhaler maskeyle 4 saatte bir 4 fıs sıkıyorum.zaditeni 7-8aydır hergün içiriyodum 1 haftadır bıraktım yine öksürük burun akıntısı hırıltısı başladı nefes alıp verirken uzaktaki kişi bile nefesindeki hırıltıyı söylüyor.geçen ay 15 gün sizin bal limon,cold mix,serum fizyolojik uygulamalarınızı yaptım çok faydasını göremedik.bunun başka bir yöntemi varmı lütfen yardım edinn..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 18:56
Bir muddet o kullandiginiz Astim ve Allerji ilaclarindan uzak kalmaniz gerekiyor. Uzunca bir sure "yediginiz kazik" sonucu bu duruma katlanmak zorundasiniz. Ilk oksuruk basladiginda biraz sabirli olup, sadece benim anlattiklarimi uygulasa idiniz, simdi bunlari cekmiyor olacaktiniz. Bunlar sadece hastaligi "tehir eden" ama kronik hale getiren ilaclardir. Bunun sonucunde doktorlarin esiri olur, her 10-15 gunde bir doktora gitme ihtiyaci duyarsiniz. Biraz bu konu ile ilgili Mailleri ve Alt forumlari okursaniz sizin gibi;"Kader kurbanlari" ile tanisirsiniz. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2012 Saat 18:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.