Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ENFEKSİYONMU VAR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumENFEKSİYONMU VAR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: ENFEKSİYONMU VAR
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2012 Saat 15:03
SEVGİLİ KADİR BEY KIZIM 37 AYLIK OLDU.27 AYLIKTAN BERI BEZ KULLANMIYORUZ.3-4 AYDIR ELİ ONUNDE ARKASINDA KASIDIKCA KULODU RAHATSIZ EDIYOR DIYE DUSUNEREK KILOT GIYDIRMIYORUM.TABİ BU SURE ICINDE KIZIMDA DISARIDAN HISSETTIGIM BIR KOKU VE AKINTI OLUYORDU.BAZEN KUCUK TUVALETINI KENDISI YAPAR PECETEYLE KURULAYIP KALKAR AKINTIYI ONA BAGLIYORDUM.YALNIZ AKSAM FARKETTIMKI SADECE CİŞİ KURUSA BOYLE KOKMAZ COK AGIR KOKU VE KURUMUS AKINTI VAR CAMASIRINDA.YIKANIRKENFALAN ELLETMEDIGI ICIN SIK SIK ISLAK MENDILLE TEMIZLERIM GENITALIN ICINI AMA YINE SARI SARI OLUR.YANI KADIR BEY 3 YASINDA BIR COCUGUN KOKULU AKINTISI OLMASI NORMALMI.YOKSA ENFEKSIYONMU VAR.COK ISTAHSIZ 7-8 AYDIRDA HIC KİLO ALMADI.SIMDI DUSUNUYORUMDA ISTAHSIZLIGIDA ENFEKSIYON BELİRTISI OLABILIRMI.BIR ANNE OLARAK NASIL BIR YOL İZLEMEM GEREKIE.DR GIDELIMMI YADA TAHLIL FALAN GEREKLIMI HOCAM CEVABINIZI BEKLIYORUM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118733
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2012 Saat 20:59
Kaka bulasmis olabilir, biraz sabunlu sicak su ile yikayip, 10 dak. kadar bu su icinde oturtun. Altini nasil temizledigini sizin gozunuzun onunde tekrarlatin, bir seyi yanlis yapiyor. Tuvalet icindeki musluktaki suyu tazyikli acarsa da olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.