|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ege Berk ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 581 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2012 Saat 16:54 |
arkadaşlar sizlere bir şey soracağım aranızda hiç karınca yumurtası yağı kullanan var mı? bebeklerde kullanılmasında bir sakınca var mı faydası oluyor mu acaba? kadir beyin böyle bir soruya cevabı vardı sanki ama hatırlayamadım....
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6821&PN=1&title=karinca-yumurtasi-yagidaha önce bu topicte de konuşulmuştu . belki işine yarar ordaki bilgiler tabi yeni bilgi eklemek isteyen varsa bende merakla bekliyorum
![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Gldn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2009 Konum: özgü'nün kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() |
kızlarrrr diğer başlıktaki yazıları okudum canan adlı arkadaş kullanmış son durum için ulaşabilirmiyiz zamanla çıkan bir etkisi felan varmı diye ne şekilde kullanmış felan çok heyecanlandım ağrısız kısa zamanda çözüm gibi duruyor
![]() |
|
![]() |
|
Ege Berk ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 581 |
![]() |
zehracım emeğine sağlık çok teşekkür ederim yeni kızım oldu 2 aylık şimdi ilerde rahat etmesini istiyorum ama cesarette edemiyorum birde zaten kızımın çok hassas bir cildi var ilerde bir şey olursa diyede korkuyorum
|
|
![]() |
|
canan48 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2007 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() |
selam arkadaşlar (bu arada zehra'ya teşekkür ediyorum haber verdiği için) öncelikle bebeklerde doğduğu andan itibaren ilk 20 gün içinde sürülürse ileride bi tane bile tüy çıkmıyor(yiğenime yapmıştık ordan biliyorum,kızıma yapamadım çünkü doğduğunda karınca yumurtası yoktu)ben kendim yağını kullandım koltukaltımda azalttı ama bitirmedi arkasından lazer epilasyona başladım 2 seansda tamamen bitti o yönden yararını çok gördüm umarım yardımcı olabilmişimdir
![]() |
|
![]() |
|
Gldn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2009 Konum: özgü'nün kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() |
bilgiler için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
ikikuzum ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 892 |
![]() |
bende cok okudumda bana pek inandirici gelmemisti
![]() |
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
![]() |
|
y_bal ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2500 |
![]() |
kullanımı tam olarak nasıl canan ???? benim dana 3 yaşını bitirdi şimdi faydası olmazmıki acaba hiç
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|