Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın korkuları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın korkuları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın korkuları
    Gönderim Zamanı: 16 Mar 2012 Saat 14:53
18 aylık kızımın bugün yabacılara aşırı tepki gösterdiğni gördüm ve çok üzüldüm.komşu ziyaretine gittik,evde 3 bebek 1 tane de 4 yaşında bir çocuk vardı,bebek bayağı bir ağlıyordu (yenidoğan)evdekileri selamlarken kızımı bir köşeye çekilmiş kaygılı gözlerle ağlamaklı etrafına bakarken gördüm.1 aydır yabancılama var ama böyle bir davranış ilk görüyorum onda,bebek ağlamasından daha çnce de korkuyordu ama genelm olarak sosyal bir çocuktu,neyse kızımı saklandığı yerden çağırdım koşarak yanıma geldi,arkama saklandı ve 10-15 dakika ortaya çıkmadı,çok kalabalık ortamlara girmiyoruz bugün çocuk sayısı çoktu,çocuklardan mı korktu anlamış değilim,nilçin hanım bu davranışları normal mi kızımın,yaşıyla mı alakalı,önerileriniz neler,teşekkürler..
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2012 Saat 21:08
Merhaba,
Çocuk için alışılmadık ortamlarda aşırı kalabalıkta bir de bebeğin ağlaması ile korkmuş olması çok normal, biraz alıştırarak sosyal ortamlara yavaş bir geçiş yapın, endişelenecek bir durum yok.
Sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.