KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Yazar | |
EWREN
Üye Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 21:00 |
33 +3 haftalık hamileyim . bir kız bebek bekliyorum daha önce normal doğum yapanlar kaçıncı haftanızda doğum yaptınız? NTS Ne zaman doğum olacağını tahmin edebiliyormusunuz ?
|
|
nurdan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1897 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
40+4 normal doğumu bekledim bebeğin suyu azalmış ben hissetmesemde NST de sancılar kendini gösterdi sancı odasına aldılar ama doğumum ilerlemediği için sezeryan oldum..
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
40+0 da kziim oldu
taa 32. hafatda sanci çikiodu bende 1 cm de açiklik vardi bunlar pek bi$ey demek deil yani gelecegi zamani biliodur kizin :) |
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende oğlumu 39+6 haftada doğurdum arkadaşım
sağlıkla gelsin meleğin
|
|
esraa
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Kas 2008 Konum: istabul Durum: Aktif Değil Puanlar: 657 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım ben normal doğum yaptım 37+4 de doğum aptım ama benım 36+ haftalıkken açılma oldu 1cm bir hafta sonra doğum yaptım
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
40+5
|
|
özerece
Üye Kayıt Tarihi: 04 Oca 2010 Konum: üye Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bana yardımcı olur musunuz lütfen. ben de forumda sizlerle iletişim kurmak istiyorum
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hoşgeldiniz tekrar,sorunuz neyse ilgili başlık altına yeni konu açabilirsinz,gören arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|