Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aralık doğumlu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaralık doğumlu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
durucan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 230
Mesajın Direkt Linki Konu: aralık doğumlu
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 16:15
iyi günler.
2007 15 aralık doğumlu bir kızım var.
tam 3 yaşını doldurunca yani aralık ayında 3 gün okula başladı. arkadaşları eylülde başlamıştı ve hepsi tam gün gidiyor. ve hepsi kızımdan ayca büyükler. (ocak- mart-nisan doğumlular) kızımın gelişimini iyi gördüğüm için 2007lerle başlamasın istedim çünkü 2008ler çok küçük kalıyor ve kzım küçüklerle pek anlaşamıyor.
öğretmeni vew pedagog 4 ayda çok ilerleme yaşadığını (özellikle ince kas kullanımında), arkadaşlarıyla uyum içinde olduğunu verilen komutlara uyduğunu, dil gelişiminin çok iyi olduğunu, çizlerinin 8 ay büyüklerle bile hemen hemen aynı olduğunu söylüyorlar. ayrıca hiç ezilmediğini hakkını aradığınıda..
sadece faaliyet çalışmalarında çabuk sıkıldığını, daha çok oyun istediğini ve dikkat süresinin daha az olduğu ve kaba motor kaslarının diğerlerinden az olduğu...
öğretmeni bilişşel olarak çok iyi ama seneye öğretmen değişeceğini ve o sınıfta daha çok faaliyet çalışması yapılacağını kızımında sıkılacağını söyledi.bende kalsın dedi (bende ve pedagogta olumsuz olacağını psikolojik olarak sınıf arkadaşlarından ayrılmasının iyi olmayacağını söyledik) pedagog 2 sene arkadaşlarıyla devam eder daha sonra eper okula göndermezsek başka bir okulda anasıfını tekrar eder dedi.o okula erken yollanmamalı çocuklar diyor)
bende, babasıda okula erken başladık.
sizce okulunu değiştiirp küçüklerlemi yollasam yoksa dediklerinimi uygulasam çünkü küçüklerlede çok anşalacağını sanmıyorum ve okula erken gitme konusunda düşünceleriniz nedir? teşekkürler.
HAFTADA 3 GÜN YOLLUYORUM SENEYE TAM MI YOLLAMALIYIM?
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 21:32
Merhaba,
Kesinlikle öncelikle seneye tam gün haftada 5 gün gitmeli. Gelişimi ve okula hazır olup olmaması ile ilgili olarak sık gelişim testleri uygulayarak gelişimi takip edilebilir. Seneye bana kalırsa da arkadaşları ile devam etsin, okula erken başlamak için her çocuk için farklıdır ama yaşına uygun zamanda gitmesi daha uygun. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.