Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - imdat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumimdat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hafsa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Konu: imdat
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2011 Saat 15:48
merhaba hocam kızım 20 aylık ve artık dayanamıyorum ..sureklı onunla beraber olamlıyım odada asla oyuncaklarıyla oynamaz benımle beraber bıraz oynar sureklı cıglık atıyor su sıralar s,suyla oynamayı sevıyor ve eger musluk basına goturmezsem parmagını agzına sokup kusuyor bu aralar bunu bıraz terkettı sureklı bır seylerı ellıyor asla sozumu dınlemıyor hareketlı bır cocuk hıc bır yere gıdemıyorum anlatıyorum bazen kızıyorum hayır dıyorum ama sırıtıp guluyor umursamıyor bıle cıglıka tınca duymazdan gelıyorum ama nafıle dısarı cıktıgımızdada sureklı bırılerının ılgısını cekıyor herkese opucuk atıp guluyor hep dedıgını yapmaya calısıyor .baska cocukları kendı uyarıp cıss dıyor ama kendı asla dınlemıyor ben nasıl egıteyım bu cocugu uyuması uykuya dalması problem yemesı problem cok yoruldum artık yardım edecek kımsede yok bakıcıyada korkuyorum vermeye hırpalar dıye caresız kaldım bana neolur bısey onerın cok yoruldum artık..
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2011 Saat 21:53
Merhabalar,
Kızınızın sizinle aşırı bağlılık yaratan bir ilişkisi var sanırım, bunun için biraz büyüklere bırakarak ayrılmayı kolaylaştırabilirsiniz. Dikkat çekmek için yaptıklarına tepki vermemeye çalışın, sizin hayır demeniz bile onun davranışlarını pekiştirir. Onun için ilgilenmiyormuş gibi yaparak bunu görmezden gelebilirsiniz. Bu davranışları devam ettiği takdirde bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. Sevgiler
Yukarı Dön
hafsa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2011 Saat 22:28
peki hocam tesekkurler cevabınız ıcın..
birde hocam uzmana gostermek ıstersek nereye goturmemı onerırsınız istanbul zeytınburnunda oturuyorum..

Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 21:27
Merhaba ;
Üniversite hastanelere gidebilirsiniz. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.