hocam kızım 4.5 yaşında iki gündür ateşli sadece akşamaları bir ölçek dolven verdim (ateşi 39 civarı) bu arada ğız kokusu yok dilde beyazlık biraz vardı dünde burun akıntısı başlamıştı tablo grip gibiydi fakat bugünde ateş olunca dr. gittik .....
dr. muayne ederken ateşi ölçtü 39 ,5 hemen ılık su ile muahale yapalım acile gidelim falan dedi ben gündüz ateş düşürücü vermediğimi önce ilaç deneyelim dedim neyse dolveni verdik 15 dk.dışarda temiz havada gezdirdim ölçtüler 38,5 tamam 6 saatte bir ilaca devam ateş bu civara gelmesin dendi .bu arada beta için kültür verdik üsye dendi durum takip edilecek falan .....
sizin ateş ile ilgili makalenizi okudum dr. bahsettim ben bu ateşi düşürmelimiydim tereddütte kaldım siz çoçuk rahatsız değilse düşürmeyin ateş savunma mekanızması diyorsunuz bende ama ateşin havale dışında ne gibi arazları olabilir ,ateş düşürücü kullanmayınca hastalık çabuk geçiyor tecrübelerime göre, gündüz yüksek ateş akşama bir terleme bitti gitti .ama işte bilemedim zor hocam zorrrrrr .....
hakınızı helal edin .iyi ki varsınız ....
Düzenleyen chora - 11 Nis 2011 Saat 16:29