Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
beria
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 702
|
Konu: bebek arabası.... Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 13:02 |
arkadaşlar,
sağda-solda görüyorum;
çok hafif, abartısız çocuk arabaları var, internetten araştırdım, şemsiye gibi kapananlar falan var ama, oldukça tuzlu...
onların çok daha ucuza olanlarının varlığını biliyorum da nasıl temin edecez...
uygun fiyata olanlarından haberdar mısınız...
bizim şu an kullandığımız arabamız var fakat, yalnız dışarı çıktığımda onunla çocuğu asla hak edemem, çok ağır...
dolmuşa falan katlayıp rahatlıkla binebilmeliyim, konyada bir ablada vardı ankaradan 60 tl ye aldık demişti onun gibi bir şey istiyorum...
bakalım yardımcı olabilecek misiniz...
şimdiden teşekkürler...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 13:07 |
canım baston pusetler var çok uygun fiyata 60 70 liraya bulabilirsin ama daha iyisi dersen biz su.ny b.bynin pusetini aldık çok hafif tekerleri filan heryere dönüyor kullanımı çok rahat 190 liraya almıştık ben kızımada sunny babynin bebek arabasını kullanmıştım hala sapasağlam markete pazara heryere onunla gittik neler taşıdı banamısın demedi profili çok sağlam ama biraz ağırdı o yüzden şimdi oğluma pusetini alalım dedim resim istersen çekip yüklerim heryere onunla gidiyoruz biz otobüste filan rahat oluyor katlayıp ayağımızın aldına koyuyoruz
Düzenleyen Gamze - 07 Nis 2011 Saat 13:34
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 14:21 |
beria Yazdı:
arkadaşlar,
sağda-solda görüyorum;
çok hafif, abartısız çocuk arabaları var, internetten araştırdım, şemsiye gibi kapananlar falan var ama, oldukça tuzlu...
onların çok daha ucuza olanlarının varlığını biliyorum da nasıl temin edecez...
uygun fiyata olanlarından haberdar mısınız...
bizim şu an kullandığımız arabamız var fakat, yalnız dışarı çıktığımda onunla çocuğu asla hak edemem, çok ağır...
dolmuşa falan katlayıp rahatlıkla binebilmeliyim, konyada bir ablada vardı ankaradan 60 tl ye aldık demişti onun gibi bir şey istiyorum...
bakalım yardımcı olabilecek misiniz...
şimdiden teşekkürler... |
İnternette uygun var canım
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
PinarTN
Altın Üye
Puanlar: 3246
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 17:05 |
istanbulda olsan unkapanında envai çeşit araba bulursun
onun dışında bence de internette istediğin gibi bir şey bulabilirsin
|
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım
Puanlar: 5686
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 18:40 |
|
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 702
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 20:00 |
iyi bir şey aramıyorum şu an, iyi bir şey elimizde var...
ben ikinci bir araba daha almış olucam ve ucuz olsun istiyorum...
baston pusetmiş bak adı, bilmiyordum... evet internetde bu isimle aratınca oldukça bol seçenek var...
çok teşekkür ederim, çok işime yarayacak...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım
Puanlar: 5686
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2011 Saat 20:56 |
beria Yazdı:
iyi bir şey aramıyorum şu an, iyi bir şey elimizde var...
ben ikinci bir araba daha almış olucam ve ucuz olsun istiyorum...
baston pusetmiş bak adı, bilmiyordum... evet internetde bu isimle aratınca oldukça bol seçenek var...
çok teşekkür ederim, çok işime yarayacak... |
rica ederim canım.ben pek markasnı filan duymadım hiç eşim internetten bulmuş baktık inceledik hoşuma gitti.bizimde 3.araba bu.abimizden kalma bi büyük arabamız vardı 3 yıl abi kullandı birazda izzet kullandı tekerlekleri bozuldu.ilk doğum gününde annem doğum günü hediyesi bundan biraz daha küçük baston aldı tam 1 sene dayandı geçen hafta içinde kırıldı bu son.benim oğlan hiç durmuyor yollarda falan ana caddeye frlıyor o yana bu yana koşturuyor elini tutturmuyor o yüzden yoksa güzel güzel yürümüş olsa almazdm.inş işine yarar canım.
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 01:14 |
Ben Zuhale araştırırken Toyiki de 40 tl ye vardı,aynı fiyata oyuncak araba vardı gülmüştüm  Tani 3 sene önce..
|
 |