Kadir Bey merhaba,
Benim 3,5 yaşında ve 15 aylık iki oğlum var büyük olanı ekim ayında yuvaya başlatmıştık 2 ay gitti ve beklenildiği gibi çok hastalandı dolayısıyla o zaman 10 aylık olan küçük oğlumda çok hastalandı sürekli ilaç kullanmasınlar diye bu aya kadar okulumuza ara verdik 15 gün önce okula tekrar başladık ve maalesef yine hastalık önce hafif öksürük sonra 2 gün ateş 38,5 (küçük olanda 39,5) doktora gittik hiç ilaç vermedi sadece serum fizyolojik ile burnunu temizledim bal limon siyah turp bal ıhlamur cold mix herşeyi denedim ama öksürük ve burun tıkanıklığı dahada şiddetlendi gece öksürmekten hiç uyuyamıyor dolu dolu öksürüyor ateşi 37 civarında seyretti hep. Bu arada 3 gün otrivin ped. Burun spreyi kullandım oda fayda etmedi, bugün tekrar doktora gittik ciğerlerini dinledi bronşit olmuş dedi zitromax verdi günde 1 kere 1 ölçek brikanil şurup birde nazonex burun spreyi tabi aynı fena öksürük burun tıkanıklığı ve sarı burun akıntısı küçük olanda da olduğu için onada aynı antibiyotiği verdi günde yarım ölçek brikanil şurubu içmiyor dedim ventolin şurup verdi bu arada büyük oğluma kan tahlili yapalım dedim doktorumuz gerek yok ciğerlerini dinleyince anlıyorum dedi.
Siz ne dersiniz çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin gerçekten bronşitmi oldu kalıcı olurmu çok etkilenirmi????
bir düzeltme yapayım ateş herzaman 37,5 değil çoğu zaman sabahları oluyor gece uyurken ve gün içinde ateşi olmuyor birde büyük oğlumda kusma oldu 3 kere dün kustu çok kötü kokulu
biraz öncede çok şiddetli ard arda öksürük sonrası anne ben kusucak gibiyim dedi ve ne yediyse çıkardı
Düzenleyen candor - 21 Mar 2011 Saat 21:29