Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 35,5 aylık ,
Geçtiğimiz ay ve gripten 7-8 gün sonrada bir öksürük başladı gündüz öksürüğü daha az şiddetli ve ara araarayken gece yattığında daha çok ve arka arkaya öksürüyordu.Bazen kuru öksürürken nefes .Balgamıda vardı sanki.Doktorumuz kreval şurup ve zrytec şurup verdi allerjik olabileceğini düşünmüştü.Kreval günde 3 zyrtec ise 1 kere idi.Krevali 5 gün sonra kesin.Zrytece biraz daha devam edin dedi.Krevali tam içiremedim günde 1 kere .Ama zyrteci de 15 gün verdim.Kreval Şurubu verdikten sonra balgamını atamadı pek.Nefes alırken boğazına birşey takılıyordu sanki.Sırtını dinledi balgamdır ,yutar kakayla atar dedi.
Sormak istediğim 1,5 yaşında da başka bir doktor kızıma vermişti 3 ay zyrtec şurup kullanmıştık.Şimdi 15 gün oldu kesmiştim ama devam etsem mi? Nefesinde hışırtı yok ama bir kaç gece aralıklı yattığında tek bir kere öksürük oluyor.Yüksek sesli ama atak şeklinde değil.Acaba allerjik öksürük tekrarlıyor olabilirmi allerjik olsa.Eskisi gibi sabaha kadar devam edermiydi ara ara.Benim duyduğum öksürük.Bir salya kaçması olabilir mi genize yoksa tek tük öksürüğün başka nedeni olabilir mi? Teşekkür ederim.
Saygılarımla.