Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - allerjik öksürük mü ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumallerjik öksürük mü ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 487
Mesajın Direkt Linki Konu: allerjik öksürük mü ?
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2011 Saat 00:34
Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 35,5 aylık ,
Geçtiğimiz ay ve gripten 7-8 gün sonrada bir öksürük başladı gündüz öksürüğü daha az şiddetli ve ara araarayken gece yattığında daha çok ve arka arkaya öksürüyordu.Bazen kuru öksürürken nefes .Balgamıda vardı sanki.Doktorumuz kreval şurup ve zrytec şurup verdi allerjik olabileceğini düşünmüştü.Kreval günde 3 zyrtec ise 1 kere idi.Krevali    5 gün sonra kesin.Zrytece biraz daha devam edin dedi.Krevali tam içiremedim günde 1 kere .Ama zyrteci de 15 gün verdim.Kreval Şurubu verdikten sonra balgamını atamadı pek.Nefes alırken boğazına birşey takılıyordu sanki.Sırtını dinledi balgamdır ,yutar kakayla atar dedi.
Sormak istediğim 1,5 yaşında da başka bir doktor kızıma vermişti 3 ay zyrtec şurup kullanmıştık.Şimdi 15 gün oldu kesmiştim ama devam etsem mi? Nefesinde hışırtı yok ama bir kaç gece aralıklı yattığında tek bir kere öksürük oluyor.Yüksek sesli ama atak şeklinde değil.Acaba allerjik öksürük tekrarlıyor olabilirmi allerjik olsa.Eskisi gibi sabaha kadar devam edermiydi ara ara.Benim duyduğum öksürük.Bir salya kaçması olabilir mi genize yoksa tek tük öksürüğün başka nedeni olabilir mi? Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120400
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2011 Saat 12:21
Ben bu ilaçları öksürük nedeni ile hiçbir hastama vermedim. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.