Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - atopık egzama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumatopık egzama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nefertiti82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: atopık egzama
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2011 Saat 18:06
hocam merhaba sızebı kac sorum olacak
 1-oglumun eklem yerlerınde kızarıklar var( bende atopık egzama var aynı sorunlar bendede var )krem surmedıgım zaman cok kasınıyo ne yapabılırım onerebılecegınız ılac varmı ne kadar kullanmalı kuruyemıs,bal gıbı gıdalar tetıkler mı?ben ıyı geldıgını sandıgım ıcın kukurtlu sabun kullanıyorum onada suruyom zararı olurmu
2-kısa bır sure once rahatsızlık gectı arkadasından gectı hemen akabınde oksuruk basladı ve 2 ay botunca ılacla gecırmeye calıstık dr etkısıyle am gecmeyınce mecburen antıbıyotık vertdı sımdı ıse hırıltı var ne yapabılırım.
3-cok ıstahsız ıstah acısı surubu verecektım dr kesınlıkle olmaz sınır sıstemlerını etkıler dedı ne yapmalıyım bılmıyorum kolay kolay yemek  yemıyo versem bıey olurmu TESEKURLER okudugunuz ıcın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2011 Saat 11:18
1-Atopik egzemaya benziyor. Kreme devam.. Doğru bazı gıdalar tetikler.. Kükürtlü sabunun bir zararı yok.
2- Antibiyotik gereksiz, Grip geçirmişsiniz, eski maillere ve "Alt forum'a" bakın.
3- Kiloda da bir azalma oldu ise, Sipraktin kullanabilirsiniz, sinir sistemine etki etmezde, doktora muhtaciyeti ortadan kaldırır... Kullanım için eski maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.