Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamileyken İdrar yolları Enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamileyken İdrar yolları Enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Konu: Hamileyken İdrar yolları Enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 20:10
Arkadaslar hamileyken idrar yolları enfeksiyonu olanınız varmı ? Doktorunuz antibiyotik verdimi ?
verdiyse kullandınız mı ?
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 22:02
gebeliğimin 4-5 ayında yaşamıştım ama ilaç kullanacak kadar değildi, fazla ilerlemeden iyileşmiştim...Wink geçmiş olsun ...sen nasıl durumdasın nurcanEmbarrassed
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 23:29
Orjinalini yazan: emre emre Yazdı:

gebeliğimin 4-5 ayında yaşamıştım ama ilaç kullanacak kadar değildi, fazla ilerlemeden iyileşmiştim...Wink geçmiş olsun ...sen nasıl durumdasın nurcanEmbarrassed
yaa en son yapılan idrar tahllinde bende enfeksiyon cıktıı fakat kasıntı yanma gibi sikayetlerimde yoktuu  ve 8 günlük biir antibiyotik verdii ama sadece 1 gün kullandımm bebeğime zarar vericekk endisesi oldu vee cok fazla yan etkisi oldu bende iştahsızlık mide bulantısı gibi bıraktm o yüzden ama iyimi yaptm bilmiyormm sizin tecrübelerinizden yararlanıyım dedim cnmmm Smile
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 00:09
iyi ki bırakmışsın...ben bolbol yeşillik,su ve bitki çayları tükettim... kuşburnu, böğürtlen,kekik,adaçayı....
çünkü bende de yoktu...bu belirtiler...
onun için dr un bu tavsiyelerine uydum..
dediğin gibi yanma,kaşıntı,akıntı yoksa eğer ilaca gerek yok bence...inş. rahat atlatırsın...  canım..((:
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 00:23
canım bol bol sıvı tukeett ınş geçer canımm

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 01:47
bende gebeliğimin ilk aylarında geçirmiştim ama doktora gidecek kadar ağır değildi.
bol sıvı tüket canım en iyi yöntem iyileşmek içinWink
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 04:34
Orjinalini yazan: duruuuu duruuuu Yazdı:

Arkadaslar hamileyken idrar yolları enfeksiyonu olanınız varmı ? Doktorunuz antibiyotik verdimi ?
verdiyse kullandınız mı ?

Canım benim ikinci hamileliğimde genel tahlillerde 8. ayda cıkmıştı genel kontrol diyorum çünkü benim hiç yanma falan şikayetim yoktu sık idrara bile çıkmıyordum sonra kültür yaptırdılar orada üreme sayısı çok çıktı kendi doktorum beni bir profesöre yönlendirdi enfeksiyonn dalında ona gittim ve antibiyotik tedavi başladı  antibiyotiği bıraktığım anda gene üreme oluyordu kültürde ama içerken hiç üreme olmuyordu ben kullandım antibiyotiği mavi bir kutusu vardı hiç sorunda yaşamadım doğum yaptım 40 gün sonra tekrar idrar kültürü verdiğimde ilaç içmediğim halde kalmamıştı enfeksiyon Smile

Gittiğim uzman yaban mersini ye demişti bana bol bol istersen sende bir dene ben 1 ay yedim hiç elimden düşürmedim Smile
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 11:51
benımde 8.ayımda genell kontrolde kan tahlilii istedii işte bide idrar istedi öle cıktıı yoksa hiçbir sikayetim yoktuu ama cok su iciyrmm umarım gecer o yaban mersini nasıl bişi ya hiç yemedim bu mevsimde olurmu alim yiyimmm geccekse ilac icmekden cok cok iyidir Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.