| Yazar |    Konu Arama  Konu Seçenekleri | 

| melek uslu   Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
 Puanlar: 1357
 |  Konu: Pedagog Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:13
 | 

| 
   Merhaba 
Sevgili anne arkadaşlarım
ben kızımı bir pedagoga götürmek durumundayım ..Anadolu yakasında üsküdar ,kadıköy,acıbadem ,göztepe gibi bölgelerde bildiğiniz tecrübe ettiğiniz ,ya da tanıdığınız birinin gittiği ve memnun kaldıgı pedagog arıyorum ..bana bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkürler...
  Sorunumuz kısaca şöyle;
gece 2 den önce uyumuyoruz ..Şiddetli, yemek sorunumuz var ..Çok agresif ,inatçı ve olmayan bır ruh halınde ..
Sakın 3 yaş sendromu demeyin şiddetli geri döndü bız o dönemi zor atlattık zaten ..Asya 3-5 yasına gıdıyor ..
Yasemiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn el at konuya bacım yetiş gel Alamanya  lardan Gurbaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
    | 

| 
     Asya Liva    Yasam Kaynagim
 Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
     | 

|  | 

| Ayşegül   Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
 |  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:17 | 

| 
   Allah kolaylık versin çok zor bir durum umarım istanbuldaki arkadaşlar yardım ederler  bu sendromlar hiç bitmiyor valla 
    | 

| 

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
 | 

|  | 

|  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:20 | 

|  | 

| 
     | 

|  | 

| hilal   Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
 |  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:23 | 

| 
   cnm sabah kaçta uyanıyor o zaman?
 ben istanbulda değilim sana yardımcı olamam ama çok şaşırdım onun yaşşı için bu saat çok geç yaaa sabah ağlasada sızlasada erkende 7 de falan uyandır gece zaten bayılır dayanamaz,sehada bi ara geç uyuyordu ama sabah ağlata ağlta uyandırdık artık olmuyodu çünkü..geç dediğim 10 10,5 falan ,ay ben saat 2 düşünemiorum bile  | 

| 
     Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
     | 

|  | 

| Gülsen   Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
 |  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:24 | 

| 
   Merhaba Melek nerelerdesin özlendin diyeyim önce   Ben Efeyi Kadıköyde Ya-... ya götürmüştüm onlarda pedagog var gerci ben devam etmedim memnuniyetsizlikten mi hayır cok ihtiyac hissetmedim sanırım 2 defa gittik anladımki geri kalanı ben idare edebilirim ama gidipmemnun olan arkadaşlarım var sanırım kadıköyde rıhtımda koşuyolunda dediğim yerlerin şubeleri var canım ben sana özelden web adresini atıyorum bir incele canım  

| 

|  | 

|  | 

|  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:55 | 

|  | 

| 
     | 

|  | 

| peperutka   Elmas Üye

Puanlar: 5690
 |  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:56 | 

| 
   Melek merhaba 
  Kadıköy Acıbadem hastanesinde Pedagog Ayşegül Salgın  var. Daha önce yiğenim gidiyordu aradım hala orda çalışmaktaymış. Pazartesi çarşamba cuma ve cumartesi günleri çalışmakta bilgin olsun Tel ; 0216 544 44 44 ( 8) hat   Çalışma saatleri: Sabah 08:00 18 : 00 dır 
 Düzenleyen peperutka - 16 Ara 2010 Saat 19:57
 | 

| 
      Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
     | 

|  | 

|  Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 19:57 | 

| 

|  Gülsen Yazdı: 
 Merhaba Melek nerelerdesin özlendin diyeyim önce
   Ben Efeyi Kadıköyde Ya-... ya götürmüştüm onlarda pedagog var gerci ben devam etmedim memnuniyetsizlikten mi hayır cok ihtiyac hissetmedim sanırım 2 defa gittik anladımki geri kalanı ben idare edebilirim ama gidipmemnun olan arkadaşlarım var sanırım kadıköyde rıhtımda koşuyolunda dediğim yerlerin şubeleri var canım ben sana özelden web adresini atıyorum bir incele canım  

| 
   Gülsen Aldım şimdi eşimle bakıyoruz sağol arkadaşım ya ...... en kısa zamanda gideceğiz ..... | 

| 
     | 

|  |