Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
SiBSeR
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
|
Konu: Neolur bir care! (Gözler) Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 22:48 |
Merhabalar Hocam!
Neolur bize bir care, bir yol gösterin. Kizimin bir aksam birden gözünün sistigini gördüm sütünü icirirken hemen hastaneye gittik krem verip yolladilar iltihap yada icinde herhangi birsy yok diyip. Gecti derken iki hafta sonra tekrarlandi bu olay ve biz gine ayni seyi uyguladik tekrar gecti ve iki hafta sonra kizimn yanaklari ve cenesi al al oldu kirmizi sivilce gibi noktalar cikti yüzünde. Ertesi günde göz kapaginda cikti derken doktora götürdük arpacik dedi ve bize "Gentax" kremini verdi kullandik tam geciyordu derken diger gözündede cikti sonra sizin yazilarinizda sarimsagi okudum kullandim bir gözünde icindeki akti ve ardindan kapardi kabuk baglayip düstü ve ertesi gün her iki gözünde tekrar vardi ve gözlerinin altindada cikti. Suanki hali cok kötü her iki gözünün göz kapaklarinda ve gözlerini altinda var. TEkrar doktora götürdük bu sefer göz komresslerine iki defa günde iki kez damlatip sürmemiz icin "Refobacin" verdiler. Kullaniyoruz ama hic bir faydasi yok. Göz doktoru,özel doktor,cocuk doktoru,hastane gitmedigimiz yer kalmadi. Ne yapacagimizi sasirdik, gözlerine birsey olmasindan korkuyoruz. Fotograf ekliyorum.
TESEKKÜRLER
Düzenleyen SiBSeR - 20 Ara 2010 Saat 11:22
|
Bütün acilar üzerime yigilirken sen bana verilen en büyük hediyesin Rüyam...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118576
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 10:26 |
Peşpeşe viral enfeksiyon geçiren çocuklarda bağışıklık, bir şekilde baskı altına alınıyor ve böyle tablolar ortaya çıkabiliyor. Bactrim; günde 2x1 ölçek başlayın (5 gün), sarımsağı kullanın. Arada bir sıcak kompres yapın. 10 gün kadar insan temasını en aza indirin.
|
 |
SiBSeR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 14:19 |
Eczanede sordum fakat recetesiz vermiyoruz dedi. Doktorumuzu aradigimdada kontrol etmeden veremem üstelik bazi ilaclari Rüyaya vermiyor cünki zayif diyor doktorumuz ama kilo almasi icinde birsey yapmiyor, anlamadim ben bu Alman doktorlari zaten.
Sarimsagi kullanacagim, sicak kompressleri bir haftadir yapiyoruz. Insan temasinida azalticagim.
Hocam yeni tasindik biz 3 ay oldu yeni evimize ve kizim her hafta baska hastaliklar geciriyor en son gittigimizde doktorumuza sordum oda mobilyalardan oluyor, mobilyalar yeni oldugundan dedi, dogru olabilir mi sizce?
Kizimin boyu : 84 cm, kg 11,1. 21 Aylik oluyor yarin. (kendim ölctüm)... Biz acaba bukadar zayifta ondanmi bagisiklik sistemi düsüyor diyoruz, aslinda yemesi normal ama kilo alamiyor ve aylarca süren kabizlik vardi bir türlü ne denediysek gecmiyordu en son bizi bir doktora gönderdiler ve oda bize bir karisim verdi onu su yada corbalarina karistirip günde dörttane veriyoruz. Ilacin adi "Macrogolum 4000" Bu ilaci bir seneye yakin kullanmaliyiz. doktorumuz bügük bagirsak cok genislemis ilk gittigimizde 10cm flndi simdi 3,5cm yani iyilesiyor ama ilaci bir seneye yakin kullanacaksiniz dedi.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2010 Saat 20:54 |
Mobilyalardan böyle bir şey olmaz... Siz nereden arıyorsunuz??
|
 |
SiBSeR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2010 Saat 00:46 |
Siz nereden ariyorsunuz derken nerde oturdugumuz mu? Viyanada yasiyoruz Hocam!
Ilk tasindigimizdan beri ilk önce agzinda kücük yaralar cikti agzinin icinde ateslendi bir hafta hic birsey yemedi icmedi. Kabizlik 13aylik oldugundan beri var birden basladi. Sonra bronsit oldu o gecti derken grip oldu o gecti gözü birden sisti o gecti tekrardan bu arpaciklar cikti ve birlikteliginde kulak iltihabi o gecti bronsit ve arpaciklar halen var. Ilac verip gönderiyorlar baska yaptiklari herhangi birsey yok yada baby inhaler veriyorlar okadar. Sasirdik kaldik üc ay icinde 7kez fln hasta oldu.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2010 Saat 13:10 |
Kullandığınız ilaçlardan, Türkiye dışı olduğunuzu tahmin etmiştim.. Biraz insan temasını azaltın, çok sık hastalıklar geçirdiğinden bunlar başınıza geldi... Et ve süt ağırlıklı besleyin.
|
 |
SiBSeR
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 01:57 |
Tamam hocam,tesekkürler. Büyük bir aile oldugumuzdan insan temasi cok oluyordu ama azaltacagim. Kg ve boyu yasina göre uygun mu sizce? Arpaciklar halen gecmedi, nekadar sürer yada kan tahlili yada tekrar baska bir göz doktoruna götüreyim mi? Sarimsak ve kompressler yeterlimi yoksa? Sadece aksamlari 450ml kadar süt iciyor sabahlarida 300ml kakao ama onuda 4gündür istemiyor aksamlari sadece iciyor. Peki uzanarak icmesi gercektende kulaklara zararlimi? Ben hep uzanarakta emiodu aman neolacak diyordumda. Bütün yardim ve cevaplariniz icin minnettarim. Tesekkürler.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 13:08 |
Gelişme için yaşını belirtmeniz şart... Yaşını bulamadım. Yatarak içme ile ilgili problemler, bebeklerde mühim, büyük çocuklarda geçerli değil.
|
 |