Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsinir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Konu: sinir
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 21:52
merhaba hocam benim 14 aylik bir kizim var bende suanda 6 bucuk aylk hamileyim,hamilelktenmi bilmiyorum cok sinirli cok sabirsizim ve bu sinirimi kizimdan cikariyorum ufacik yaptigi biseye ornegin uyumadiginda,yemek yemediginde sinirleniyorum ve cok kotu bagiriyorum gerci kizim bunu oyun saniyo ama ben kendime cok kiziyo ve cocuklar gibi hungur hungur agliyorum cok uzuluyorum bu duruma ama sinirlerimede hakim olamiyorum kizimin bu durumdan etkilenmesinden cok korkuyorum ben kizimi cok seviyorum onu incitmek istemiyorum ama ister istemez oluyo yardim edin bana hocam lutfen cok kotuyum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 16:50
hamilelikten olsa bile uzmandan destek almanız hem kzı9nız hem kendiniz hem de doğmamış çocuğunuz için çok iyi olur. uzman desteği her zaman ilaç kullanmak değildir, hamilelikte çok gerekli durumlarda ilaç kullanılabilir, ancak öncelikle sorununuzu paylaşıp neler yapabileceğinizi bir uzman yardımıyla gözden geçirmek sizi rahatlatacaktır
özlem
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 21:50
hocam uzmandan destek almayi cok isterim ama malesef bu olamaz cunku ben belcikada yasiyorum ve yeniyim yani dil bilmiyorum ne yapicagimi sasirdim esimlede kavga etmeye basladim kendimden resmen nefret ediyorum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2010 Saat 14:40
en azından bir kez bir psikiyatri uzmanı değerlendirip ilaç başlayabilirse kısmi de olsa rahatlamış olursunuz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.