hocam oğlum 18 aylık. 11 kilo 80 cm. baş çevresi 47 cm. gelişimini değerlendirirmisiniz.
ayrıca beslenme sorunumuz var. kesinlikle birşey yemeyi reddediyor. birlikte masaya oturuyoruz. onun sevdiği şeyleri yapıyorum. önüne kaşık çatal koyuyorum. bütün oyunları yapıyorum. kendi haline bırakıyorum.döke saça yesin diye.ama banamısın demiyor. evde yerlere yemekler bırakıyorum:) görürde ağzına atrmı diye ama güç savaşa döndü artık bu sorun. ama meyveyi itirazsız yiyor. meyve görünce ağlamaya başlıyor. sipraktin kullandık, balık yağı, çinko kullandık ama olmuyor.
böyleolunca sabahları sütüne bir tane haşlanmış yumurta,4-5 büskivi,biraz peynir, muz koyarak biberonla uyurken içiriyorum. eğer uyanırsa yemiyor çünkü. öğlen uykusuna yatmadan 4-5 kaşık çorbayı(et yada tavuk suyuyla hazırlanmış) zorla içiriyorum. içmezse aç yatıyor. karnının gurultusunu duyuyorum. bazen uykusunda süt büskivi içiriyoum yine. akşam meyvesini yiyor. gece boyuncada iki biberon süt içiyor. yani süt ve meyveyle ayakta kalıyoruz. artık bende çok yoruldum. bu daha ne kadar sürecek böyle.