Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - neden geçmiyor (geniz akıntısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumneden geçmiyor (geniz akıntısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Konu: neden geçmiyor (geniz akıntısı)
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 17:01

Hocam 1 ay oldu 13 aylık oğlum geniz akıntısı btmek bilmedi.birsürü şey denedim.birsürü de ilaç kullandık.şu an peditus ve spectracef kullanıyoruz.zyrtec vermişti kbb.buşon ödem yapmışmış.akıntı için de antbk.verdi.fakat uykudan sürekli ağlayarak uyanıyor.akıntı birikip tıkıyor çocuğumu.morarıp nefessiz kalıyor.özellikle ağlayınca kusuyor vede morarıyonefes alamıyor.dün acilde aspireedildi.fazla açılmadı.sağ burun kanadından hiçgirilemedi.ne yapıcaz biçare lütfen.iyice erdi oğlum.mızmız bişey oldu.soğuk buhar açıyorum evde.sizin cevaplarınızda klimabişey yapmaz demişsiniz.bizim klimadan sonra böyle oldu heralde,birde havalar birden soğumuştu sebep nedir bilemiyorum.ilk kez hasta oldu böyle.ateşsiz 3 hafta dan sonra c.tesi 39,5 oldu birden.3 gündür ateşliydik.pedits ve dolven le kontrol altına aldım.cevabınızı bekliyorum..hoşçakalın....

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2010 Saat 09:41
Eski maillere bakın, Peditus kullanmayın, o yapıyor. Ev tipi klimalar hasta yapmaz, benim makalelerimden "Lejyoner hastalığı" nı okuyun. Hastalıklar, insanlardan mikropların bulaşması ile olur. Peditus'u hemen kesin. Yoksa 1 hafta sonra "Bronşit veya Bronşit başlangıcı" oldu deyip, Ventolin başlayacaklar.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2010 Saat 15:18

Hocam peditus c.tesi başladım,3 gün kullandım.size de yazmıştım21 haz.beri bu şik.var.augmtn.asist,bricanyl erildi,geçmedi ceftinex,ventolin-pulmicort nebül verildi balgamı söksün tıkanma olmasın diye,geçmedi kbb de devam ettik kulağının sürekli tutup ağlayınca.o da buşon demişti.şu an sudafed ve spectracef kullanıyoruz..evde buhar mak.var onu açıyorum odası çok sıcak  diye.balgamı öksürüp yutuyor sonra da kusuyor yedikleriyle beraber.peşine de ağlayıp nefessiz kalıyor...yardım lütfennnn.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2010 Saat 10:46
Benim böyle bir macera yaşamış hastam yok... Başınıza gelen herşey, kullandığınız ilaçlar yüzünden. Hala Sudafed vermeye devam ederseniz, daha kötüleride başınıza gelecek.. Sadece serum fiz , limonlu bal ve Cold-mix kullanın. Nasıl kullanacağınız eski maillerde var.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2010 Saat 11:19
DEĞERLİHOCAM EVDE BÜYÜKLERLE YAŞAYAN BİZ.BANA KALSA BEN ZATEN BİR SAĞLIKÇI DA OLSAM İLAÇTAN YANA DEĞİLİM.EŞİMLE BİLE KAVGA DERECESİNE GELDİ BU İLAÇ-DR.KONUSU.NİYE VARLARMIMADEM KİMSE OKUMASAYDI KOCAKARI İLAÇLARI GİBİ LAFLAR İYİCE YILDIM.AMA BAANNE KULAĞINA SOĞAN VEYE PIRASA SUYU ÖNERDİ ,ONA İZİN VERMEYİP KBB.YE MECBUR GÖTÜRDÜM.BEN ÇOCUĞUMA 11 AY HASTA YAPMADAN BAKTIM.1 AYDIR BABANNEDE  1 AYDIRDA HASTA.BİÇARE...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2010 Saat 20:38
Fazla kalabalık yerlerden uzak durun, çok öptürmeyin..
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2010 Saat 16:04
Hocam hoşgeldiniz.ben sadece oğlumun süregelen bu şikayetlerinin alerjik astım diye sonuçlanmasını bildiricektim.IgE bakıldı.96 çıkmış.14 aylık oğlumda yüksekmiş.zaditen-ventolin-flextd.fısfıs verildi.10 gün ara ile 4 adet prednolümüz var.çok üzgünüm halı-sigaradumanı-parfüm-vs.olabilirmiş sebep.zaten emeklediğinden beri var.farenjit arkadan öksürük tetiklemiş var olan genetik astımını.paylaşmak istedim sizinle yinede.hoşçakalın...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2010 Saat 11:11
Söylediğim süreç içinde , başınıza gelecekleri ve bu teşhisi koyacaklarını söylemiştim... İşte dediklerim çıktı... 14 aylık çocukta Astım.... Helal olsun, ne diyeyim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.