Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ıstahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumıstahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Konu: ıstahsızlık
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 00:23
merhaba hocam ben belcıkadan turkıyeye tatıle geldım malum havalar felaket sıcak ve benım kızım agzına bı lokma dahı koymuyo sadece sutunu aksatmadan ıcıyo tabı bende bı anne olarak cok uzuluyorum yemek tabagını gorunce agresıflesmeye cırpınıp aglamaya baslıyo bu arada kızım 13 aylık ve 11 kılo sızce kendı halınemı bırakmalıyım yoksa zorlada olsa bırseyler yedırmelımıyım gercı agzını kesınlıkle acmıyo kasıga ne yapıcagımı sasırdım ve cok uzuluyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 10:30
Daha 13 aylık çocukta ne yemeği... Tamam, alanlar var, onlara da bir sözümüz yok ama almıyor diye "karalar" da bağlamıyoruz...Zaten olması gereken kilo 9.3kg... 1.7kg. fazlası var..
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2010 Saat 17:01
hocam tekrar merhaba size 2 ay once yazmistim kizimin istahi konusunu istahsizligimiz hala devam ediyo ne sebze ne corba ne et nede tavuk hic bisey yediremiyorum yedikleri meyve balik ve 600-700 ml arasi sut yesin diye israr etmiyorum zaten etsemde basaramiyorum cunku agzini hic bisekilde acmiyo tabi ister istemez sinirlerim bozuluyo cunku ne yediricegimi sasirmis durumdayim siz bi kac alternatif sunabilirmisiniz ne yapabilirim kilosu falan iyi suan 14 bucuk aylik13 aylikken kilosu 11 di suan bilmiyorum cvbinizi bekliyorum tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 10:46
Hala 1.7kg. fazlası var. Çocuğunuz zaten "şişman" ... Bırakın kendi haline, yoksa ilerde zayıflatmak için uğraşacaksınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.