Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum hasta:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum hasta:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum hasta:(
    Gönderim Zamanı: 11 May 2010 Saat 02:02
hocam merhabalar oğlum 16 aylık.doğduğundan bu yana burnu hep tıkalı.kbb ye götürdüm geniz eti ve bademcik problemi var dedi. kendidr.umuz da aynı şeyi söyledi.''çok hzılı büyüdü bademcikleri neredeyse birbirine yapışmış'' dedi. ameliyat için 3,5 yaşı uygun gördü. '' ozamana kadar bir şekilde gideceğiz'' dedi. 1 ay oldu olmadı boğaz enfeksiyonu geçirdi. ağızında koku oluşunca ben baktım iltihap kaplamış fakat ateş yok. boğaz kültürü alındı temiz çıktı. sonra ateşlendi busefer 2 şişe antibiyotik bitirdik, cevap alamadık, 3 tane adını hatırlayamadığım iğneyle hallettik. sonra nezle oldu, dr.umuz ''yine boğaz enfeksiyonu var'' dedi. yine boğaz kültürü alındı, yine temiz çıktı,''virütik'' dedi.ilaç kullanmadık, ateş yok.öksürük kaldı ve burun akıntısı.belkide hala boğazda enfeksiyon var. dr. umuz '' 4 aylıktan bu yana sürekli hastalanıyor buda bahar alerjisi olabilir'' dedi. ''Zaditen şurup ve Nasonex burun spreyini 2 ay boyunca kullan'' dedi. burun spreyinin genizini de kullandıkça rahatlatacağını söyledi. öksürük hala devam ediyor.gün içinde az fakat uyku sırasında ve uykudan kalkınca yoğun şekilde. hatta öksürürken kusuyor. hocam sormak istediğim doğru yoldamıyız, ne tavsiye edersiniz? birde bu sürekli boğaz enfeksiyonu bebeğime zarar verir mi? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2010 Saat 16:58
hocam biraz önce aaaaa diye bağırırken boğazına baktım. bademciklerinin üzerinde küçük küçük beyaz iltihaplar vardı. ama ağrı, ateş yok. keyfi yerinde... cevabınızı dört gözle bekliyorum....Star
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2010 Saat 02:39
Sadece; limonlu bal, serum fiz, ve Cold-mix kullanmaniz yeterlidir.Tafsilat eski maillerde.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.