Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim az kilo almış
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğim az kilo almış

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
frezya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğim az kilo almış
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 16:05
Dr Bey ;
4 ay 3 haftalık bir oglum var. Bugün asısı için saglık ocagına götürdüğümde 20 günde sadece 140 gr. aldığını farkettik. Teyit için baska yerde de tarttırdım yine aynı üc asagı bes yukarı :( Şimdiye kadar cok iyi gidiyorduk. Şu anda 8 kilo 100 gr. ve 64 cm. Huysuzlugu yok, meme istediğinde anlatabiliyor ama cok hareketlendi. Sütüm yetmiyor mu acaba artık? Ne yapmalıyım?
Yukarı Dön
mensure yıldırım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 16:22
canım benim oğlunun maşallahı var.benim oğlum 4ay24 gülük 7 buçuk kilo.4. ayına girdiğinde 600 gr almıştı.her çocuğun bünyesi farklı.önemli olsa dr.un söylerdi.fazla kafana takma canım.
Yukarı Dön
atos Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 10:54
benim kızımda tam 9 aylık 8kilo 750 gr bence  kilosunu takma sağlığı yerindemi o önemli
BELİNAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117207
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 12:22
Erkek çocuk için, 8 kilo 7.5 aylık kilosu, siz önceden aşırı beslediğinden, bünye "şişmanlığı" önlemek için geçici bir iştahsızlık yapmış, normaldir...Teklif var, asla "ısrar" yok...
Yukarı Dön
kerem-irem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 12:55
anlamıyorum şu annelerin kilo merakını ya büyüklerin vesveselerini anlıyorum da buna gerçekten tabiri caizse kafam basmıyor ne olur rahat olalım doğa herşeyi yerine göre ayarlıyor sağlıkları yerindemi ona bakalım 1 kaşık daha fazla yediyerim diye ne olur affedin dayanamadım SmileSmileSmile benimkiler kızım 10 aylık 8.5 9 kilo civaarı oğlum 5.5 yaşında 18.5 kilo sağlıkları yerinde allahıma bin şükür gerisi hikaye
Yukarı Dön
frezya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 22:10
Sagolun hocam içimi rahatlattınız ac mı diye endişe ediyordum cok tesekkürlerSmile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117207
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 11:16
Burada işler böyledir, bizim millet, çocuklarına "iştah açıcı şurup" , gençlerine "zayıflatıcı ilaçları" vermeye bayılıyor...Dikkat edin, reklamların yarıdan fazlası zayıflatıcı ilaçlar üzerine..  
Yukarı Dön
frezya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:06
Orjinalini yazan: mensure yıldırım mensure yıldırım Yazdı:

canım benim oğlunun maşallahı var.benim oğlum 4ay24 gülük 7 buçuk kilo.4. ayına girdiğinde 600 gr almıştı.her çocuğun bünyesi farklı.önemli olsa dr.un söylerdi.fazla kafana takma canım.
Canım sagolasın, anne sütünün ölcüsü olmadıgı için bilemiyorsun gireni, cıkandan ve kilodan takip edebiliyorsun işte, kakayı da seyrek yapmaya baslayınca endişelendim ac mı kalıyor diye...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.