Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşit (aybars)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşit (aybars)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aybars Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşit (aybars)
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 14:03
merhaba kadir bey benim 3 aylık oğlum var. doğduğu andan itibaren bebeğimin ağzında balgam ve tükrük vardı ve hep balgamlı kusuyordu kendi doktoruna götürdüm doktoru birşeyi yok annesi olur böyle şeyler deyip beni geri yolladı. 2ay boyunca böyle devam etti ve sonra hapşırık başldı ardından burun tıkanıklığı ve öksürük hırıltı doktoru hep yok birşey diyordu ben ikna olmuyordum bebeğim acı çekiyordu kafaya koyup başka doktorlara götürdüm ve götürdüğüm başka doktor bana bebeğimin bronşit olduğunu ve ciğerlerine kadar işlediğini söyledi apar topar bizi hastaneye yatırdı 1hafta boyunca bebeğime tedavilerini uyguladı bebeğimin 20gün sonra iyileşti doktoru bize bebeğini nezle ve gripli insanlara yaklaştırma kucaklarına verme demişti bebeğim iyileşmişti 3 gün sonra misafir gelmişti küçük oğlu nezleymiş bebeğim tekrar hasta oldu tekrar hastanede yattık artık dayanamıyorum bebeğim iğnelerden şuruplardan acı çekiyor. ne yapmalıyım. ayrıca bebeğimi iyi eden doktor bize hava makinası önerdi monovit ilacını almamızı ve maskeye döküp burnuna tutuyoruz bebeğim rahatlıyor ama ne kadar sürecek böyle hava makinasıyla tedavi. bir yol gösterin nasıl atarız üstümüzden bronşit denilen illeti. o kadar üstüne düşüyorum aman hasta olmasın diye gene hasta oluyoruz lütfen bir yol gösterin. şimdiden teşekkür ederim.
Confused
ayhaner
Yukarı Dön
aybars Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 14:08
ayrıca son hastaneye yatıp tedavimizi gördükten sonra doktoru bebeğime motilium, debridat, ve zimaks adlı şurupları verdi zinaks antibiyotik olduğunu biliyorum diğer ikisi bronşit hastalarına veriliyormuş ne nekadar faydalı bilmiyorum doktor veriyor biz kullanıyoruz bitkisel tedavisi falan yok mu bu hastalığın?????? birde önceden ağzından çıkarıyordu balgamını şimdi kakasından çıkarıyor.
ayhaner
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 14:46
Soru diğer sorularla karışmasın diye taşınmıştır.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 16:50
Çocuğunuz basit bir "grip" geçirmiş, o ilaçlara gerek yoktu, insan temasını azaltın. Bu laf bile hastalığın bulaşıcı olduğunu gösteriyor. Kaldıki, "bronşit" bulaşmaz. Burnuna bol serum fiz. damlatın, başucuna 2 damla "Cold-mix" damlatın, (bulamazsanız, Vicks bir mendil arasına fındık kadar sürüp, başucuna koyun.) Motilium ve Debridat, mide-barsak problemlerinde , reflü'de kullanılır, burada yeri yoktur.. Grip virüslerle olduğundan, antibiyotiklerle bir tedavisi yoktur....

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 03 May 2010 Saat 09:56
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.