Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - viks-öksürük-boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumviks-öksürük-boğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: viks-öksürük-boğaz enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2010 Saat 09:35
İyi günler Kadir Bey,
19 aylık kızımda bir kaç gün önce burun akıntımız ve öksürüğümüz vardı 2 gün üstüste ayak tabanına viks sürdüm.Belki o sayede öksürüğü farkedilir derecede azaldı ama burnumuz tıkalı balgam durumu var.eğer viksin böyle bir etkisi var ise öksürüğü kesmemiz iyi birşeymi.Balgamını nasıl attırabiliriz.doktorumuz bricancyl verdi.

ikinci husus kızımda boğaz enfeksiyonu olması nedeniyel agumentin antibiyotiğe dün akşam başladık malesef gece 4 defa üst üste kustu.antbiyotik olumsuz etilemiş olabilirmi.çünkü bu zamana kadar bebeğimin küçüklüğünden beri hiç kusması olmamıştır.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.İyiki VarsınızHug

Düzenleyen Z£r£nim - 14 Nis 2010 Saat 09:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2010 Saat 12:54
Grip geçiriyor, antibiyotikten bir fayda görmeyeceksiniz. Grip kendi süresini ( 2-4 hafta )sürer, tedavisi yoktur. Vicks, Serum fiz. devam...
Yukarı Dön
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2010 Saat 11:14
hocam vıksi ayak altına surmenın mantıgı nedır,ben ısıtıcı etkısınden dolayı kızımın bogazı dolunca boynuna sürdüm bogazını  ısıtsın dıye  ama ayak altına surunce ne ıse yarar?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2010 Saat 12:02

Onu bende bilmiyorum, yapanlar fayda görmüşler. Herhalde, neticede buharlaştığı için, gene solunumla alınarak rahatlık sağlıyor olabilir. Cold-mix daha başarılıdır.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.