|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Hülya Yıldırım ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2010 Saat 08:38 |
SEVGİLİ ANNE ARKADAŞLARIM,
Beni ve "ANNE OLUNCA ANLADIM" adlı bu projeyi en yakın sizler biliyorsunuz. 3 yıldır bu site var ve 300'ü aşkın da canlı yayın yaptık! 15 MART PAZARTESİ günü SAAT 10.55'te CİNE5 ekranlarından "ANNE OLUNCA ANLADIM" yine ebeveynlere bilgi vermeye, çocuklarımızı birlikte büyütmek ve günlük yaşamlardaki sorunlara çözüm bulmak üzere "MERHABA" diyecek... CİNE5 bizim 5. kanalımız ve ilk defa programımız artık her gün rayting ölçümlerine girecek! Dolayısıyla, sizlerin "ANNE OLUNCA ANLADIM" ın anneleri olarak, her gün 10.55'te ekran başında olmanız artık daha da önemli... Ben bu programı anneler ve babalar için yapıyorum ve açıkçası çok büyük sıkıntı ve saçmalıklarla da zaman zaman tek başıma uğraşmak durumunda kalıyorum. Ama sizlerin destekleri ile yılmadan yoluma devam ediyorum. Bu yol, bu yolculuk bizim... Pazartesi günü CİNE5 ekranlarında buluşalım... Projemizi aydınlık yarınlar yaratmak üzere, daha da büyütelim ve her gün yeni bir enerjiyle besleyelim... "ANNE OLUNCA ANLADIM"ın hepimizin bebeği olduğunu biliyorum... Bu bilgiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve tek tek öpüyorum. HÜLYA YILDIRIM Düzenleyen Hülya Yıldırım - 13 Mar 2010 Saat 08:48 |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Desteğimiz sizinle Hülya Hanım. Yolunuz açık olsun... |
|
![]() |
|
zgundas ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2010 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() |
minicik oğlumun minik kalbini 31 günlükken anjiyo ya aldılar.kendi ellerimle imzalamıştım herşeye hazır olun sorumluluk sizin özetli o hastane kağıdını ve yine aynı elimle çıkartıp kıyafetlerini masaya yatırdım oğlumu.aynı ellrimi sıkarak bekledim kapıda çıkışını ve sonrasında 9 aylık olmasını.9 aylık olduğunda asıl büyük gün o zamandı çünki.açık kalp ameliyatına aldılar oğluşumu.6 saat bekledik kapıda can alıp can verdik her nefeste.Rabbime şükürler olsun ki şu an 30 aylık minik delikanlısı oldu annesinin.ve bu uzun yolculukta hastalıkta sağlıkta hep sizinle bilgilendim anne olunca anladım dedim.siz bilmesenizde hep bizimleydiniz sitenizle,öğrettiklerinizle.şimdi ben sizin yanınnızdayım.her gün 10:55 te Cine5 'te.iyiki varsınız Hülya hanım. |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
Zeynep hanım büyük geçmiş olsun kuzunuza,yazdklarınız çok duygulandırdı benim ya gözlerim doldu şuan..sizin yazdıklarınız okuyunca iki kelime yazmam gerek dedim..Belki bi çok arkadaşımın bilmesine rağmen Hülya hanımın bunu okumasını isterim.
Oğlum 6 aylıktı bizde onun hastalığını öğrendiğimizde...Göz bebekleri kaybolup giderken bize her baktığında hayatımda yaşamadığım korkunç bi sancı giriyordu göğsüme doğru,ve bunu ancak anne olan anlardı..o zaman izlediğim Hülya hanımın bu güzel programı beni bu siteye yönlendirdi,ve burdaki arkadaşlarımın sonsuz desteği ile ile gelişen tedavi sürecimiz...kuzum şuan 4. yaşına doğru ilerlerken Hülya hanımı hala ekranlarda görebilmek ne büyük mutluluk...oğlumu onun programı ve burdaki güzel annelerin desteği ile büyütebilmek ne şans..onun her başarısının arkasında gurur duyarken burda öğrendiklerimin katkısı çok büyük...
İyiki varsınız Hülya hanım,ve iyiki varsınız ANNE OLUNCA ANLADIM ailesi ![]() Düzenleyen hilal - 17 Mar 2010 Saat 23:43 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
gecmiş olsun.zor gunler gecırmıssınız..
|
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
zgundas ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2010 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() |
sizede geçmiş olsun Hilal hanım.anne olmak böyle özel bi duygu işte.Hastalığında elinizden bişey gelmediğinde köşeye sıkıştığınızı hissettiğinizde çaresizliğin adı annelik olurken , sağlığında onu gülerek gördüğünüz heran mutluluğun baş harfi oluveriyor annelik.Allah onların acısını göstermesin hiçbir anneye.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Tüm kalbimizle sizin yanınızdayız Hülya Hanım,Haluk Bey..
Ben yaptığı işte mücadaleyi sizlerden öğrendim,kızımı büyütürken kendimide büyüütüm:))..Siz nasıl her mücadalede ve akabinde gelen sıkıntılara aldırmadan güçlendiyseniz,yılmadıysanız bende yılmadım,hala mücadele veriyorum,her önüme çıkan imkanları değerlendirmeye çalışıyorum,kiminde bişeyler oluyor ama bir çoğu fos çıkıyor..Sakın yılmayın,aynen devam edin,en güzel şeyler mücadeleden geçenlerdir,ben ona inanıyorum..
Dipnot;Haluk Bey ben bloğumda tanıtım yapmak istiyorum,e-bülten gibi resimli bir tanıtım broşürü varmı elinizde
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
EMINE
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22680&FID=10&PR=3&PN=5&title=anne-olunca-anladim-cine5te Düzenleyen yasemin - 18 Mar 2010 Saat 11:51 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|