Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun gözleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumun gözleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun gözleri
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2010 Saat 17:18
Hocam iyi çalışmalar.
Hocam 4 yaşlarındaki oğlumun cuma günü okuldan gelen telefonuyla düştüğünü öğrendim.alel acele gitiğimde malesef gözleri kan içindeydi.başta çok korktum gözünün içidir diye ama temizlendikten sonra gördükki sadece göz kapağının üzeri zedelenmiş.kremledik falan ertesi gn uyandığında çok şişimişti,umursamadık geçer dedik.fakat dünde bugünde uyandığında her iki gözü kan çanağı halinde veşişimiş bir şekilde uyanıyor,vede çok fena çapaklanmış halde.o kadar fazlaki gözlerini açamıyor ,temizliyorum sonra yüne gün boyu gözü resmen çapak üretiyor ve o kıpkırmızılığıda geçmedi..Acaba bu düşmede kaynaklı olan birşeymi yoksa başka bi sorunmu var?birde hocam gözünün çapağını temizlerken çay kullanıyorum,demlenmiş sğumuş çayla temizliyorum büyüklerimizden öyle duydum biraz araştırdım bunun doğruluğunu bi çok yerde okudum ama hala içim pek rahat değil sizce doğrumudr.fakat temizlerken çok iyi geliyor belli oluyor oda ayrı bişey tabi.
hocam oğlum yaklaşık iki yıl önce gözlerindeki oblik kaslarının gevşekliği nedeniyle İstanbulda ameliyat oldu,hala var o kayma ve gevşeklik ,hrhangi bi gözlük le falanda düzelicek bişey olmadığından bu yaz bi daha ameliyat olucak.bu sebeptendir göz denince baya ürküyorum,kuzum çok çekti şu gözlerinden.yarın doktora götürücez hemen ama sizde de bi fikir almak itedim hocam benim için çok değerliEmbarrassed
hocam son bişey daha,okula geçen hafta göz doktorları kontrole gitmişler,oğlum eve geldikten sonra öğretmeni aradı raporunuda göndermilerdi,doktorlar oğluma hipermetropi teşhisi koymuşlar.oğkum doğdu doğalı şu gözlerindeki sorun nedeniyle istanbul ankara izmir ve bulunduğumuz il diyarbakırın tüm doktorlarına göründü,hiç kimse oblik gevşekliğinden başka teşhis koymamıştı,kesinlikle sadece estetik bozukluk yani kaymadan hariç hiç bi göz bozukluğu yok görmes 100de 100 dendi.çok şaşkın ve üzgünüm,bu öyle muayene ortamı olmadan bi doktorun okulda bakmasyla belli olurmu?
değerli vaktinizi ayırıcağınz için çok teşekkürler hocam,iyki varsınız

Düzenleyen hilal - 28 Mar 2010 Saat 17:23
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119572
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 11:26
Gözüne düşme sırasında "yabancı cisim", (toz-toprak) girmiş olabilir, mutlaka bir göz doktorunun görmesi lazım... Hele birde gözlerini kuvvetlice ovuşturdu ise, "cornea" sı çizilmiş bile olabilr...Hipermetrop lafına çok kulak asma, gideceğiniz göz doktoru onun hakkında da bilgi verir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.