| 
   Hocam merhaba, 2 yaşındaki oğlum kreşe başladığından beri (6 ay) sürekli hasta, iyileşiyor arkasından yeniden hastalanıyor. Önceki hastalıklarında hep ateş vardı, ama şimdikinde ateş sadece iki gün oldu, pazar ve pazartesi. Ama özellikle geceleri ve sabahları balgamlı öksürüğü, felaket derecede hırçınlığı, huysuzluğu var. Burnu akıyor. Sıcak banyo, cold mix, buhar, serum fizyolojik yaşamımızın parçası oldular zaten. Limonlu bal, mandalina ya da portakal suyunu veremiyorum, sevmiyor. Durduramayınca dün doktorumuza gittik, "boğazı, kulakları, ciğeri temiz, geniz akıntısı var, antibiyotiklik bi durum yok" dedi ve sadece sudafed ekpektoran verdi. Sabahları ve ikindin uykusundan sonra susmadan ağlıyor, dolven veriyorum (2,5 mL), 20 dakikaya kadar susuyor. Sudafedi önermediğinizi bildiğimden vermedim, ama ne yapacağımı da bilmiyorum, boğulurcasına balgam atamama, öksürük, sürekli huysuzluk, sabaha kadar ağlama, ve hiç bişey yememesi, en son 11 kiloydu, şimdi daha da zayıflamıştır. Bu durumda yapabileceğim başka bişi varmı? 
    |