|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
zeynep ![]() Pırlanta Üye ![]() canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5365 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 00:30 |
efe doğduğunda bu yana hiç pişik olmadı yanlız bez değişimi olduğunda yapmıştı
ondada kremle yağla geçirmiştik.
Düzenleyen zeynep - 12 Mar 2010 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
iremnur ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1046 |
![]() |
sütün pişik yapacağını sanmıyorum ben. ama oğlun sanırım daha 1 yaşını doldurmadı dr lar bu konuda çok uyarıyorlar inek sütü bir yaşından küçük çocuklarda alerjiye sebep olabiliyormuş bence devam sütü yada mamalarını dene bi süre bence. pişik içinde sıksık sabunlu ılık suyla yıka çok canı yanıyodur şimdi acil şifalar diliyorum
![]() |
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
çok geçmiş olsun kuzuma
kutu süttenmidir bilmem canım
ama bilalinde sık sık olur
ben belçikadan getirttiğim bir krem var bir kez sürüyorum sabah tertemiz
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
zeynep ![]() Pırlanta Üye ![]() canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5365 |
![]() |
nurtencim o kremi yazarmısın özelden belki siparişle filan bulabilirim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
_bilge_ ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2056 |
![]() |
canım ben sütten olabileceğini düşünüyorum çünkü ecrine ne zaman süt içirsem ishal gibi oldu ama ishal değil poposuda hep pişti ayrıca iştahsızlıkta yaptı şimdi hiç süt vermiyorum iştahı düzeldi üstelik pişik falanda yok ama doktora sormak şart tabi
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
zeynepçim kadir beyin bu kızarıklıklarla pişiklerle ilgili tavsiyeleri,krem isimleri filan vardı.muhakkak bakmışsındır sende ama onlara baktınmı canım.geçmiş olsun kuzumun totosuna kıyamam ya
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
Zeynep geçmiş olsun paşama. süt içen çocuklarda yemek olayı azalıyor malesef sana tavsiyem fazla alışmadan günde 1 kere gece ver şimdilik canım sütü 250 cc
Pişik konusunda da Dr Bey 'in cevabını ekliyorum bir tanem
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
zeynom seni arıyom hemen pişik için bepanten falan denedinmi ??
bizimki de süt içiyo ama hiç sütten bişi olmadı... Sadece altını geç aldığım zaman kaka yaptığında unuttuysam yada 10 dk falan ertelediysem kıpkırmızı oluyo sonra bepanten sürüyom ertesi sabah o kızarıklık geçiyo...
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|