|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10040 |
![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 00:54 |
Arkadaşlar bu site hakkında bilgi verildi mi? Amacı nedir? .......... acaba ben mi kaçır dım..
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Duyurular bölümünde tanıtım göremedim bende,bildiklerimi paylaşayım ama.. Annecafe Facebook tarzı bir sosyal paylaşım stesi,ama sadece bayanlara özel bir site
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
e noluyomu$ burda :)
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
http://www.annecafe.com/signup.php adresinden üye olabilirsiniz. facebook kullanıcıları hiç zorlanmayacaktır. Arkadaşlarınızla birçok şeyi paylaşabiliyorsunuz sitede.
|
|
![]() |
|
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10040 |
![]() |
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
prensim2007 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() |
anne cafede ben hala profilime resim yükleyemiyorum.. hata veriyo...
|
|
![]() |
|
selican ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2009 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() |
aynen bende resim yükleyemiyorum.niye olmadı anlamadım.
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Fotoğraf boyutundan kaynaklanıyor olabilir. Küçültüp deneyebilir misiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|