|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | |
Hülya Yıldırım ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 13:17 |
Sevgili Arkadaşlarım,
www.anneouncaanladim.com'umuz bugün, 15 OCAK 2010 itibariyle tam 3 yaşında!..
Bu zaman zarfında, biz tek tek hepimiz, tüm dünyada
milyonlarca AOA olduk... Çocuklarımızı ve birbirimizi birlikte büyütme
yolculuğumuzun sonsuza yol bulduğuna şüphe yok. Sevgi, güven ve samimiyet
temelli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız, iyi ki AOA etrafında biraraya
geldik, iyi ki değişim ve farkındalıktan yana olan bizler aydınlık bilinci
çoğaltmak üzere önümüze çıkan engellerden hiç yorulmuyor, hiç vazgeçmiyoruz.
Bugüne kadar 300 civarında canlı yayınla 4 farklı
kanalda yayınlanmış olan "Anne Olunca Anladım" adlı TV programımız ise, Kanal
1' in ekonomi kanalı olma hazırlıkları nedeniyle; yeni yılda, AOA'yı daha çok
sayıda seyirciye, layıkıyla ulaştırabilecek, yani biz AOA'cılara kanal
olabilecek harika bir kanal arayışındadır.
Hepimizin güzel dilekleri, hepimizin güzel
enerjileri sayesinde en kısa zamanda bu isteğimizin de gerçekleşeceğine ve hafta
içi her gün canlı yayınla da yeniden daha etkin bir şekilde paylaşımlarımızı
sürdüreceğimize tüm kalbimle inanıyor ve bunun için çalışıyorum.
Sizi ve yavrularınızı öpüyorum...
Kucak dolusu sevgilerimle...
Hülya Yıldırım Düzenleyen Hülya Yıldırım - 15 Oca 2010 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
Daha nice yaşlara hepbirlikte inşallah
![]() |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
moon_star ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2009 Konum: belçika Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() |
Daha nice senelere hep beraber insallah cocukarmizi bu istede buyutuyoruz.torunalrimizida buyutmek kismet olsun.
nice yillara anneoluncaanladim ailesi.
![]() |
|
!Y! N!YETLER! M? MESGULE VERD!M
|
|
![]() |
|
suzi ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12436 |
![]() |
Başarı ve paylaşım dolu nice senelere............
|
|
|
|
![]() |
|
ELa-m ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2009 Konum: ......... Durum: Aktif Değil Puanlar: 1068 |
![]() |
ilk once verdigin hizmetler için çok te$$ekur ederim,çocuk buyutmekde zorlanmiyorum ilk olmasina ragmen,tum kafamdaki soru i$aretleri hem siteniz hemde yaptiginiz programlar sayesinde yanit aliyor...çok seviyeli bir program ve siteniz var, in$allah yine nice nice seneLere,ve in$ tekrar sizi programda gormek uzere, optum sizi ve yavrunuzu
![]() |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Hülya Hanım ve Haluk Bey vermiş olduğunuz emeklerden dolayı çok teşekkürler, nice senelere
![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Bebeğimiz büyüyor...
![]() Nice başarılı yıllar dilerim...
![]() |
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() |
daha nice yeni ve güzelliklerle dolu yıllara iyiki burada ve sizlerleyim nice yıllar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|