Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hekese merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhekese merhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: hekese merhaba
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 15:48

merhabalar

benim adım zeynep 21 yaşındayım ve 2 aylık dünya tatlısı bi kızım var ama çok problemli bi kız hiç uyumuyo çok aglıyo emerken kıyamet koparıyo çok aglıyo bebekler normalde emerken susar benimki aglıyo ne yapmam gerekli bilmiyorum neden böyle agladıgınıda bilmiyorum çok gazı oluyor sürekli gaz çıkarıyo ve sürekli emmek istiyo doymak bilmiyo eger bilginiz varsa ve bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapıcagımı inanki bilmiyorum arnavutluga eşimle iş için geldik kızım bir aylıktı ve burada yabancı kime götürüm ne yapım bilmiyorum sizler bana yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum herkese:D
anne olmak bambaşka çok güzel bişey:D:D:D
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2009 Saat 15:10
merhaba bebeğinin gazı tam olarak iyi çıkmıyor ise ağlayabilir birde çok fazla emiyorsa oyüzden de tokken de rahatsız olur belkide biyeri ağrıyordur?
masaj yapsan bacaklarını kollarını hareket ettirsen falan belki biraz olsun rahatlar...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 656
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2009 Saat 17:43
  öncelikle hoş geldin canım benımde 3 aylık kızm var bazen merken benım kızmda ağlıyo süt gelmiyor diye bende ayakta sallaya sallaya emziriyorumConfused
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 12:43
çok teşekkür ederim öncelikle gazını çıkarması için hareketler yapıyoruz rahat çıkarıyo ama sürekli emmek istiyo meme tiryakisi olmuş durumda şu anda ve emerken çok aglıyo bazen bende ayakta gezerek emziriyorum susuyo ama uyumuyo çok zor uyutuyorum sürekli meme istiyo yatırıyorum yüz üstü yastıgı emiyo çare nedir bilmiyorum bide ben kendimde hemşireyim ama terzi kendi sökügünü dikemezmiş anladım:D
Yukarı Dön
aycaelyesa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 15:53
merhaba bunu ben değil ma çok yakın bir arkadaşım yaşadı bebek 40 gün falan hiç uymuyodu devamlı ağlıyodu emerken falan oda kız bebek meğerse annesinin sütü yetmiyormuş çocuk açlıktan o kadar kıyamet kopartıyomuş ilk mama verdikleri gün 3 saat falan hiç uyanmadan uyumuştu  dr mama için danışmanı tavsiye edrim
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 15:48
benim sütüm yeterli emerken fışıkırır tarzda hatta bazen mama hazırlıyorum ama onu almıyo sürekli emmek istiyo emziriyorum ama bu seferde aglamaktan ememiyo sütüm olmasa anlıcam fakat sütüm çok fazla allaha şükür ama yinede çare bulamıyorum neden bu kadar aglıyo çözemedim hala uyudugu zaman benimkide  3 saat hatta bazen daha fazla uyuyo genellikle banyo yaptırdıgım zaman çok rahat uyuyo ama onun haricinde çok zor uyutuyorum
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 16:04
beslenme arası çok sık olan bebeklerde karın ağrısı olurmuş belkide ondan ağlıyordur... Emme içgüdüsü ile sen her ağladığında emzirmek istersen ağrısı fazlalaşır belki... Ağladığında kucağına alıp gez sallıyorsanız salla ama sık sık emzirme belki bu şekilde düzelir...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 21:51
ewet haklısın bu olabilir gerçekten çünkü aşırı çok emziriyorum ve düzensiz saatleri bunu denemeliyim kesinlikle teşekkürler:D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.