Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımızın saç gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımızın saç gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 327
Mesajın Direkt Linki Konu: çocuklarımızın saç gelişimi
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2009 Saat 15:19
merhaba arkadaşlar .uzun zamandır uzak kaldım .sizinle kızımın saçlarını paylaşmak istiyorum.
kızım 28 aylık saçları uzamıyor daha doğrusu azcık uzuyor.omuzlarında bile değil.ve çok seyrek.yan taraflarda yok denecek kadar az ve çok karışık gidiyor.ailemdeki herkes saçlarını o numara kestirmemi söylüyor.ama ben kızıma yakıştıramıyorum ve sevmiyorum.saçlarını beslemek ve gürleştirmek için ne yapabilirim .bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim .şimdiden hepinize teşekkür ederim.WinkWinkWinkWink
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2009 Saat 15:27
benim kiler küçük erkekler hamileyken çok dua ederdim saçlı bebek olsunlar diye saçları var ama daha çok olmasını isterdimm bende kestirmem eşimde asla kesilmiycek diyoo uzatcakmış acaba bişey varsa gürleştirmek için bizde deneyelim Big smile
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
cnn-cll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2009 Saat 15:42
bilimsel çalışmalar sıfıra vurmanın saçı güçlendirmediğini, bebeklerin saçlarının zaten 2 yaşından sonra güçlenmeye başladığı söylüyor. benimde 4 aylık bir kızım var vee bende hiç sıfıra vurma taraftarı değilim şimdiden.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2009 Saat 18:36
bende 0 a vurdurmanın bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum.güçlenecektir elbet.çok şükür kızımın saçları tam dilediğim gibi Smileinş sende bulursun bir çağresini ama yaşı ilerledikce sağlamlaşacaktır diye düşünüyorum
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 00:12
çınarın da saçlarının yanları zayıf biraz.. berber ilkokul döneminde düzene girer kendiliğinden demişti.. 7-8 yaşlarında saçlar biçimlenirmiş, güçlenirmiş.. yani öyle demişti ama bilmiyorum gene de.. sıfıra vurdurmayı bizim berber de onaylamıyordu.. saçmalık demiştiBig smile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 00:26
sakın sıfıra vurdurmayın çok çirkin oluyo bebekler ve hiç faydası yok. yeğenimin bebekken hiç saçı yoktu çıkmaya başlayıncada çok biçimsiz lüleleri vardı biz hiç bişi yapmadık şimdi 7 yaşında gürmü gür uzunmu uzun saçları varWink
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
dlek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2010 Saat 14:07
tecrübeyle sabit sıfıra vurdurmak hiç bir işe yaramıyor.büyük oğlumda birçok kez denedim ...faydası yok....Thumbs Down
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 14:52
alper doğduğunde keltoş bir bebekti. 1,5 yaşına kadar başında doğru dürüst saç yoktu en son makinaya vurdurduk aradan bir yıl geçti yanlar cansız ve oldukça seyrek saçları vardı. dün yine kazıttık kuzumun saçlarını zamanla ne olur bilmem ama başka birşey kullanmadım ben alperin saçları için. ama bende babasıda keltoş bebeklermişiz bana ve babasına çekerse saç konusunda ileriki yıllarda sorunu olmaz diye düşünüyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.