|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 22:18 |
http://www.annenotlari.com/index.php?sayfa=yazi&kateid=2137&makaleid=6976&konu=mucadele
Düzenleyen yasemin - 04 Kas 2009 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
ya linkim açılmayacak sanırım ama adresi kopyala yapıştır yapın lütfen...mutlaka izleyin...ben beğendim...
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
çok güzel anlatmış |
|
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
ben bunu facede izlemiştim...hakikaten adam çok ciddi yol gösteriyor ordaki gençlere ve tabiki bize...ibret alana tabi.
|
|
![]() |
|
![]() |
aslında böyle olması gerektiğinn farkındayız ama yapabilene tabi...benim eşim de der sürekli "sen biraz büyü bak ben seni sanayiye göndermem mi " diye
![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
palto topiğindeki adresi aldıktan sonra gördüm bunu da.. birsürü seçenek var.. güzel şeyler var sitede.. hemen ekledim sık kullanılanlara.. diğerlerini de izlerim bir ara.. orda en sevdiğimiz çizgi film de var
![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
ya bu arada yönten süper ama ben yapamam.. kıyamam.. dıııtt yanlış tabi kıyamamak ama kıyamam işte
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|