Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 11:03
hocam kızım 25 aylık 14,900kg boyu 91cm.23 aylıkken anne sütünü kestik. ne süt içiyor ne peynir yiyor nede köfte ne yapayım bilmiyorum  bir iki lokmadan sona  yemiyor günde bir bardak süt içince seviniyorum sütlü tatlılar yapıyorum  yine aynı tereyağlı yumurta yapıyorum içine biraz süt koyuyorum ama oda yeterli değil yemekleri kıymalı yapıyorum haftada bir kez balık yıyor ama ne kadar faydası olur bunun bilmiyorum yeterli beslenemediğini düşünüyorum ne yapabilirim hiç zorlamıyorum hatta yeterki yesin diye kendi önüne koyuyorum ama birkaç lokmadan sonra oynuyor yani yemek olarak seveceği şeyleri yapıyorum yine aynı yeterli vitamin alabilirmi bu şekilde ilave vitamine gerek varmı?teşekkür ederim.
Yukarı Dön
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 11:04
hocam uzun süredir aynı kiloda ama boyu uzuyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 15:27
3 kilo fazlası var. aşırı kilo alımında vücut bir müddet iştahsızlık yaratır. Bekleyin, sabırlı olun, Sütlü gıda ve et haricinde pek bir şey vermeyin. Vitamine gerek yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.