Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - huzursuz kızım...(anne sütü,mama)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhuzursuz kızım...(anne sütü,mama)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
halimeboluk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: huzursuz kızım...(anne sütü,mama)
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2009 Saat 09:41
merhaba doktor bey
benim 5 gün sonra 3 aylık olacak bir kızım var birkaç gündür çok huzursuz gündüzleri hiç uyumuyor yada uyursa 1 saat uyuyor sallıyorum emziriyorum yatırıyorum hemen kalkıyor hem anne sütü hem mama alıyor ama düzgün emmiyor memeyi emip çekiyor sürekli yada çekip aglıyor ellerini agzına götürüp emiyor ama beniherzaman emmiyor mamayıda almıyor sürekli esniyor ama uyumuyor aglamıyor ama bazen uykusuzluktan heralde yorgun düşüp aglıyor zar zor uyuyor
sizce sorun ne olabilir_??
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2009 Saat 10:06
buarada kakasını artık 2 yada 3 günde bir 1 kereyapıyor krem kıvamında sanki çok cıvık degil acaba ondan mı huzursuzluk veriyo hep ıkınıyo gibi hareketleri var 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2009 Saat 11:29
Belki mamaya ihtiyaç yok. Sadece anne sütü ile bir gidin bakalım nasıl olacak... Zaten aç kalırsa belli eder. Kakası normal, merak etmeyin. bir zorlanma yok.Çok sıcak tuttu iseniz, biras kanda tuz artması olabiliyor, biraz su teklif edin, içerse istediği kadar verin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2009 Saat 19:21
doktor bey ben tekrar rahatsız ediyorum
bugün kızımı doktora götürdüm muayene etti bi problemyok herşeyiiyi dedi
gaz sancııs oluyodur dedi (yazmıştım size huzursuz sürekli diye emmiyo mama almıyo pek)
bugün yatırdıgım zaman koluma emmesi için hep agladı istemedi geceleri emiyo uykudan uyanıp ama gündüz emmiyo sütümü sagıp verdim içti bütün gün uyumadı akşam 5 te uyudu bukaadr zaman uyumaması normalmi 3 aylık 6250 kilosu neden beni emmiyo acaba ? memeyimi bırakacak? bazende güzel emiyo belliolmuyo
birde ellerini çok emmeye başladı sürekli agzında salyası çok tükürügü var diş yada damakla ilgili olabilirmi bu huzursuzluk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2009 Saat 17:56
Bu aylarda uyku azalmaya başlar, tükrük ifrazatı artar, ellerini emer. (6. aydan sonrada ayağını emecek)... Bunlar normal davranışlardır.
Yukarı Dön
bugdaysarisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2009 Saat 00:16
iyi geceler doktor bey size daha öncede aynı sorunu yazmıştım aç olabilir demiştiniz 7 aylık kızım geceleri hiç uyumuyor gözü kapalı ağlkıyor ek gıdayı kabul etmiyor çok az veriyorum sadece annne sütü alıyor ama sürekli ağlıyor geceleri mesela dün 3 ten 7 ye kadar uyumadı geerçi 7 den sonrda uyumadı memede almıyor bazen 15 dk sürmmüyor uykusu süt verdim içmedi 5-6 kaşık kadar  zaten kilosuda çok az 6.5 kg
bide size şeyi soracam drumuz zincco adında bir şıurup verdi 15 mg
iştah açarmı acaba
yani ne işe yarıyor
bide o şurubun yanında multivitamin kullanabilirimiyim
şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2009 Saat 10:50
Biraz kilo eksiği var. Gündüz uykularını azaltın.. Zinco, vitaminlerle birlikte verilebilir, bir deneyin, belki tesir eder.
Yukarı Dön
bugdaysarisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 23:15
dokor bey kxzımı hastaneye götürdük kan tahlli yapıldı beyaz küresi yülkksek çıktı 19.00 çıktı 3 tane iğne verdi doktoru yapıldı şimdide antibakteriyel bişurup verdi amahala uyumuyor gündüzde uyumyor gecede
dün akşam 10:30 da uyudu 2 de kalktı taki sabah 08:30 a kadar zorla uyuttum gözleri kapalı ağlıyor tahlil sonuçlarını bulup bide size yollasam bi yorm yaparsınız demi teşekkür ederim şimdiden
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.