Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz akıntısı
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 19:38
hocam meraba oğlum 7 aylık bi kaç gündür kuru öksürüğü vardı gün içinde 6 7 kez bu ğün doktora götürdüm allah şükürler olsun ciğerlerini dinledi temiz dedi.boğazına baktı geniz akıntısı var dedi ve bricanly diye bir şurup yazdı ne tavsiye edersiniz hocam kullanıyımmı ben biraz ilaç konusunda pimpirikliyim fazla kullanma tarfatarı değilim o yüzden size danışmak istedim .ilaç olmadan geniz akıntısı nasıl gider teşekürler hocam şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118467
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 09:19
Bricanyl astım ilacı, o yaştaki çocukta "ne alaka"  ...Siz griple ilgili benim yazılarımı okuyun, o tedavileri yapın.
Yukarı Dön
kayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 11:28
hocam saoğlun cevabınız için okucam .ama doktora çok fazla hapşurması olduğunu söyledim günde 10 15 kere hapşırıyo bu doğduğundan beri var.ve gövdesinde iki tane döküntü vardı acaba bunlara dayanarak mı vermiş olbailir bu ilacı ne dersiniz hocam .bana çünkü bu durumun alerjik olduğunu söyledi.ielrde astıma çevirirmi dedğimde riskli grupta olbilir dedi .allaha şükürler olsun oğlum daha bronşit olmadı ama .sizce bu tarz alerjik bünyeler astıma çeviriirmi hocam .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118467
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 17:52
Ben daha o gördüklerinizin "allerjik" olduklarına ikna olmuş değilimki!!! Ayrıca hadi öyle diyelim, Bricanyl, allerji ilacıda değil. Sadece bronş spazmı çözücü.. Bakmayın bizim doktorların her bilemedikleri şeye "allerjik" demelerine... Allerji o kadar sık görülen bir durum değildir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.