Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 668
Mesajın Direkt Linki Konu: yemiyor
    Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2009 Saat 13:14
hocam 23 aylık oğlum 12.800kg 88 cm 2-3 haftadır hiç bişey yemiyor kardeşi oldu ondanmı diyorum ama ilgiyi eksik etmiyoruz yinede yemiyor ne et ne süt yedirip içiremiyorum napmalıyım hasta olup yatıp kalıcak diye aklım çıkıyor akşama kadar aç kalıyor banamısın demiyor napmalıyım hocam stres olup sütüm azalacak diye korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfenCryCryCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2009 Saat 13:49
Kardeşi olduğu için eve gelen çikolataları tırtıklıyorsa, yemek yememesi normal. Etrafta şeker, çukolata bırakmayın. Nasıl olsa acıkınca yer. Boyu ve kilosu fazla, merak etme...
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2009 Saat 14:03
sipraktin falan kullansam mı acaba ölçüleri neydi hocam tekrarlayabilirmisiniz?supravit kullanıyorum acaba bu yaştaki çocuğun alması gereken et ve süt haricindeki vitaminleri almış olurmu?günde 1 armut elma ve üzüm yiyor yeterlimidir acaba sebze hiç yemiyo.ek olarak sürekli burnunu kurcalıyor serum fizyoljik damlatıyoruz ama nafile acaba burnunda kurt falan mı var birisi söyledi gerçekten kurt olurmu burunda?

Düzenleyen zeynep82 - 24 Eyl 2009 Saat 14:33
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 13:58
Çocuk zaten kilolu, ne sipraktini!!!Sakın zorlamayın..Atıştırmasını önleyin.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 14:02
burnunu kurcalamasına ne diyorsunuz hocam okadar abarttıkki uykudan uyanır uyanmaz eli burnunda kanatmayada başladı artık kbb ya götürsekmiki acaba bu kurt olayı nedir?gerçekten doğrumu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 14:34
Günde 3-4 posta burnuna su çektirerek sümkürtün ve "kuru temizleme" yapmasına mani olun. Yeterli olmazsa, KBB de gösterin. Birde kardeş nedeni ile ilgi çekmek istediğinden yapabilir, Burunda kurt olması fikri enteresan.. Yurdumun insanın hayal gücü bir harika.. O durum eskiden köylerde, burun içine özel bir sineğin yumurta bırakması ile oluşan çok nadir bir durum idi, artık görülmüyor. Birde barsak kurdu olanlar çok burunlarını karıştırır, acaba onumu demek istediler. Barsak kurdu olanlarda ayrıca yoğun ağız suyu akması olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.