Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bmy
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
|
Konu: beslenme Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 14:48 |
mrb benim bebeğim 6.5 aylık ek gıdayı sevmiyor ama yaşıları beslenme programlarına çorba kahvalı çerez bile ekledi bn de bazı öğünlerde viaminsiz falan kalır korkusuyla süü kesip ek gıda vermeye uğraşıyorum yanlış mı yapıyorum acaba doğrusu nedir suyu da pek sevmiyor sırf anne süüyle nekadar zaman beslenmesi uygundur
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117980
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 21:07 |
Saf anne sütü ile rekor 2 sene.İkizlerde 10 ay... Anne sütüne ilave düşünüyorsanız, önce süt teklif edin. Eğer sütü bile almıyorsa, boşuna uğraşmayın, saf anne sütü ile devam edin. Gittiği kadar götürebilirsiniz. Hiçbir ek gıda anne sütünden üstün veya vitaminli değildir.
|
 |
bmy
Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 21:46 |
tşk peki demir eksikliği vs olmaz mı gittiğim doktor senin sütünle doymaz enerji için fazla kaloriye ihiyacı var falan dedi aslında bebeğime kalsa başka birşey istemiyor harekesiz de değil inş artık sadece anne süü vereceğim tşk
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 22:00 |
Palavra. Ama kolay değildir haaa.. 1982'den beri sadece 6 anne başarabildi. Zaten devamlı kontrolümüzde olduğundan, aksayan bir durum olduğunda ayına uygun ilaveleri yapıyoruz. Körlemesine 2 sene sadece anne sütü vereceğiz diye anne ve çocuğu telef etmiyoruz...  Siz saf anne sütü ile devam edin, çocuk huysuzlanmalara başladığında süt tekliflerinizi yapın, alırsa aldığı kadar veriyoruz.
|
 |
bmy
Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 22:17 |
tamam aynen yapacağım inş zaten niye yemiyor diye sü vermiyordum çocuğuma aç kalırsa çorbalarrı içer diye zaen içmiyordu tükürüyordu çok sevindim allah razı olsun tşk
|
 |
bmy
Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 22:39 |
bazen gece 2kere(nadiren),genelde 6 veya 7 kere emmek için uyanıyor herkes bana(erafımdakiler) çocuğa eziyet ediyorsun yatmadan muhallebi yedir uykusunu doyana kadar alsın uykusu bölünmesin diyorlar bu konudaki görüşünüz nedir tşk
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 09:30 |
Anne sütü vermemiş olan anneler, anne sütü verenleri daima tenkit ederler. Bu sırf kendi vicdanlarını yatıştırmak için söylenmiş yalanlardır. Siz bildiğinizi okuyun. Anne sütünden sonra ilk teklif ettiğimiz gıda (6ayını geçenlerde) daima süt olmalı, çorba değil. Sıra ile gidersek, bir gıda dokunursa, hangisinin olduğu bu şekilde hemen anlaşılır.
|
 |
bmy
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 13:29 |
vallahi ben sizin gibi dokor görmedim herkese tavsiye ediyorum tüm arkadaş çevreme anlatıyorum ve bayramı anlatmakla geçireceğim her çocuğun bçyle doktora ihiyacı var yeriniz caddebostan da araştırdım ve bir daha başka doktora gideceğimi sanmam
|
 |