merhabalar efendim
benim 9 bucuk aylik oglum var boyu 69 santim kilosu 9 kilo 300 gram bakildigi zaman gayet iyi goruluyor boyu kilosu fakat benim oglum hicbirsey yemiyor nerdeyse 10 aylik olcak ama eline birsey veremiyorum yemesi icin cunku hemen bogazina takiliyor bogulcak gibi oluyor
butun gun yedigi tek sey yogurt zar zor bir tane meyve yedirmeye calisiyorum hergun onun icin taze sebze meyve hazirliyorum ama hic yemiyor anne sutu aldigi icinde kilosu normel duruyor birde tabii ki iki yada uc gunde bir tuvalette cikiyor ondan kilo aliyor galiba onu da cok zor yapiyor bende portakal suyu sikiyorum ona hergun rahat yapsin diye elimdende baska birsey gelmiyor.
Ben londrada yasiyorum burda tek basinayim annemler herkez turkiyede bir de ilk bebek ne yapcagimi bilmiyorum hic vitamin alamiyor diye cok uzuluyorum burasi turkiye gibi degil kac defa goturdum doktora muayne bile etmeden saglikli gozukuyor diye geri gonderdiler peki bu cocuk nasil vitamin alcak nasil aliscak yutkunmaya birsey yemegi bilmiyor
cok zor durumda kaldim su bile zor veriyorum burda bebeklere hic bir vitaminde vermiyorlar ben kendim turkiyeden getirttim demir hapi kullaniyorum kurban bayraminda buyuk ihtimal turkiyeye gelcem ve geldigimde ilk is hemen butun tahlillerini yaptirip oyle vermeye basliyacam demir yada diger vitaminlere
birde dedmir hapini portakal suyun icine koysam olurmu
kusura bakmayin baya karisik oldu yazdiklarim ama bebegim birakmiyor bir turlu beni bende firsat buldukca bir sey yazip gidiyorum:) simdiden cok tesekkurler