Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - istahsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumistahsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tulay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: istahsizlik
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 16:18
merhabalar efendim
 benim 9 bucuk aylik oglum var boyu 69 santim kilosu 9 kilo 300 gram  bakildigi zaman gayet iyi goruluyor boyu kilosu fakat benim oglum hicbirsey yemiyor nerdeyse 10 aylik olcak ama eline birsey veremiyorum yemesi icin cunku hemen bogazina takiliyor bogulcak gibi oluyor

butun gun yedigi tek sey yogurt zar zor bir tane meyve yedirmeye calisiyorum hergun onun icin taze sebze meyve hazirliyorum ama hic yemiyor anne sutu aldigi icinde kilosu normel duruyor birde tabii ki iki yada uc gunde bir tuvalette cikiyor ondan kilo aliyor galiba onu da cok zor yapiyor bende portakal suyu sikiyorum ona hergun rahat yapsin diye elimdende baska birsey gelmiyor.

Ben londrada yasiyorum burda tek basinayim  annemler herkez turkiyede  bir de ilk bebek ne yapcagimi bilmiyorum hic vitamin alamiyor diye cok uzuluyorum burasi turkiye gibi degil kac defa goturdum doktora muayne bile etmeden saglikli gozukuyor diye geri gonderdiler  peki bu cocuk nasil vitamin alcak nasil aliscak yutkunmaya birsey yemegi bilmiyor
cok zor durumda kaldim su bile zor veriyorum burda bebeklere hic bir vitaminde vermiyorlar ben kendim turkiyeden getirttim demir hapi kullaniyorum kurban bayraminda buyuk ihtimal turkiyeye gelcem ve geldigimde ilk is hemen butun tahlillerini yaptirip oyle vermeye basliyacam demir yada diger vitaminlere 
 birde dedmir hapini portakal suyun icine koysam olurmu

kusura bakmayin baya karisik oldu yazdiklarim ama bebegim birakmiyor bir turlu beni bende firsat buldukca bir sey yazip gidiyorum:) simdiden cok tesekkurler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.