merhaba dr.bey
oğlum emir 3 yasında dunden beri 39.5 ları goren ateşi var ayrıca bu sabah itibariyle ishali de var, ağzı kokmuyor, oksuruğu yok burun akıntısı da yok, viral olduğunu dusunuyorum ama her ihtimale karsı yarın kan sayımı yaptırmayı dusunuyorum, kusma olmadığı için henuz endişelenmiyorum ama sıvı alımı cok az hiçbirsey yediremiyorum ve içiremiyorum, surekli yazılarınızı takip ediyorum, ateşi dusurmeye calışmadım, genel hali iyiydi, ağlamıyor bilinci yerinde iştahsız halsiz olmasıı dısnda bir durum yok.
hala ateşi 38.5 larda, ayrıca koltuk altı ateşinde sol ve sağ kol farklı sonuclar veriyor sol koltuk altı 5 derece daha fazla nedense?
sizin de deiğiniz gibi sizden başka hiç bir dr.yada yazıda ateşi dusurmeye calışmayın kademeli olarak yukseliyorsa havale gelmez çıkabildiği kadar cıksın cocuk rahatsız olmuyorsa ates dusuruculere gerek yok demiyor, ateş en fazla 5 gun surer diyordunuz 5 gun boyunca bu yukseklikte mudahelesiz ve ishalle seyreden ateşi kendisinde bir araz bırakır mı? cunku emir iştahsız ve zayıf bir cocuk bunyesinin kaldırıp kaldırmayacağından endişeliyim, başkalarına gore deli cesareti olan bu tavrım kendimi bile korkutmuyor desem yalan olur, beni rahatlatmanızı ve yol gostermenizi umut ediyorum.
teşekkürler