| Yazar |    Konu Arama  Konu Seçenekleri | 

| nurten...   Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
 Puanlar: 4266
 |  Konu: meleklerimizin isimleri Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:05
 | 

| 
   kızlar ben düşündümde bebeklerimizin isimlerini kimin koyduğunu vede ne manaya geldiğini paylaşalım istedim 
 BİLAL:Su gibi ıslatan, ıslatış, ıslaklık. Bilal b. Raba: İslamın ilk müezzini,   bilalin adını ben koydum daha erkek olduğunu bilmeden rüyamda bu ismi takmış vede öyle çağırıyordum (ama allah var k.pederim hastaydı ölürde koyarlar diye çok korktum) 
 Düzenleyen nurten... - 09 Tem 2009 Saat 13:07
 | 

| 
     KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
     | 

|  | 

| hülya   Pırlanta Üye

Puanlar: 7438
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:33 | 

| 
   benim oglumun ismi yaşar alper benimbirçoğunuz yaşarı bilmiyorduk diyebilirsiniz. eşim tek oğlan olması nedeniyle babasının isminin konulmasını istedi ben istemedim ama baktım çok ısrarcı koyduk ama ben kayınvalidemlerin yanında sadece yaşar alper diyorum onun dışında hep alper kaldıki eşimde %80 alper olarak sesleniyor.

alperin anlamı=Cesur erkek Soylu erkek anlamında
 | 

|  | 

| SELİN2   Altın Üye

Puanlar: 3958
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:37 | 

| 
   selinını ismınınde başında kayınvalıdemın ısmı olan ÜMMÜ var yanı ÜMMÜ SELİN 
 ÜMMÜ:eskıden okuma yazma bılmıyenlere verılırmış yanı okuma yazma bılmeyen anlamında    SELİN:gür akan su demek     | 

| 

| 

|  | 

| Gamze   Kıdemli Moderatör

Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:46 | 

| 
   oğlumunda iki ismi var Dora Erdoğan... Erkek olunca ben eşime bıraktım ismi onun koymasını arzu ettim o da benim babamın adını uygun görmüş sağolsun    Erdoğan babamın adı    ama Dora'yı kullanıyoruz... 
   DORA: Doruk, zirve demek... yunanca anlamı ise tanrının hediyesi... evet oğlumuz   canımızın yarısı bize tanrının hediyesi şükürler olsun  | 

| 
      <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
     | 

|  | 

| begumfunda   Altın Üye

Puanlar: 3968
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:51 | 

| 

cok iyi olmus nurten yanliz merak ettim kayinpederinin adi neydi???   Begüm   Saygıdeğer kadın, hanımefendi - Hint prenseslerine verilen san               Hanım; Kadın hükümdar                  benim adim Funda-begüm bana begüm ismini babam vermis bende cok sevdigim icin babaminda anisina cok istedim saolsun esimde anlayisla karsiladi   
 Düzenleyen begumfunda - 09 Tem 2009 Saat 14:00
 | 

|  | 

|  | 

| begumfunda   Altın Üye

Puanlar: 3968
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 13:58 | 

| 
   oglusum canimin ismini osman olmasini hep beraber karar verdik esim tek cocuk bu yüzden kayinpederimde cok istiyordu onun ismini verdik abim ogluna babamin adini verdi deyilse babamin adini da isteyebilirdim ama osman isminide seviyorum esim iki isim olsun istedi ama dogum dan sonra ne olduysa sade osman da kaldik       Osman Toy denilen, kazdan büyük bir kuşun yavrusu / Ateş gibi adam (Odman= Od +Man)               ayrica osmanlidan gelir.. | 

|  | 

|  | 

| nurten...   Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
 |  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 16:11 | 

| 
   funda canım kayınpederimin adı HAMİT
 birde ben hep bilal olsun istedim büyük abim okudu ismini kulağına vede ilk isim olarak MUHAMMET okudu yani MUHAMMET BİLAL  | 

| 
     KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
     | 

|  | 

| Ziyaretçi   Misafir

|  Gönderim Zamanı: 09 Tem 2009 Saat 16:15 | 

| 
   canım ne güzel bir konu bulmuşsun beğendim    kızımın adı ZEREN. türkçe bir isim.
 Anlamı.Çabuk kavrayan ,zeki demek   ben hep değişik bir isim ve anlamının çok güzel ve anlamlı olmasını istiyordum.çünkü isimlerin insanı etkilediğine inananlardanım  | 

|  |