Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bel agrıları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubel agrıları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4172
Mesajın Direkt Linki Konu: bel agrıları
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 15:54

arkadaslar dogum yapalı bır ayı gectı

normalde fazla ayakta durunca  yorulunca.vs. belımde kısa surelı bır agrı olur gecerdı.

hamılelık surecınde bu durumu gayet normal karsıladım her hamılede yasanır  dedım
dogum yaptım hastaneden cıktıgımız ılk gun felaket bır bel agrısı saplandı kaldı bana  oyle agrıyodu kı ıkı buklum yuruyodum

buyuklerımız yel gırmıstır  belını usutmussundur dedı  sıcak tutmamı soyledıler

bır aklımıza gelende acaba dedık  spınal anestezı uygulandı bana ama  uyusma olmadıgı ıcın genel anestezı yaptılar bu ıgnenın herhangı bır yan etkısı olur mu dıye dusunduk
 o agrı bır kac gun surdu gectı

sımdı aradan bır ay gectı yıne aynı agrı hatta daha sıddetlısı ıle bas basayım

bırden saplandı ve benı kımıldatmayacak  hale getırdı
bebegı yatagına alıp koyarken bıle zorlanıyorum
belımın agrısı bacagıma vurdu hıc bır sekılde rahat edemıyorum

kac gun yogun bır agrı cektım  yururken yamuk bır sekılde yuruyorum

sımdı azaldı agrı ama oturup kalkarken hala belıme bır agrı gırıyor  sekıl bozuklugu var gıbı yuruken  bır tarafıma kayık yuruyorum

aranızda benım gıbı belı agrıyan varmı dogumdan kaynaklanan bısey mı yoksa bel fıtıgı mı oldumConfused

Düzenleyen zelos - 20 Haz 2009 Saat 15:57
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:12
aynen Nilgün'cüm o ağrıyı bende çekiyorum  dehşet derecede ayakta kalim eğilim 2 dk eğilmek bile canımı çok yakıyo bacaklarım kasılıyo ayrıca ağrıyo uzun süre oturayım ayağa kalktığımda tabanlarım ağrıyo 1 aydır belki alakasızdır ama 1 haftadırda el parmaklarımda uyuşmalar başladı CryCrybende bekarlığımdada vardı ama bu kadar değildi bende spinal oldum onunda etkisi çok büyük sanırım doktora gidicem ama erteliyorumUnhappykalın bi korse takıyorum  biraz daha rahatım Confused
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:12

benımde oldu canım ama 1 ay sürmedi..ben ayakta fazla durunca oluyodum genelde...bence bir fizik tedaviye veya beyin cerrahına görün..ben 2-3 gün bi ilac aldım rahatlamıştım..gecmiş olsun canım

haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:15
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

aynen Nilgün'cüm o ağrıyı bende çekiyorum  dehşet derecede ayakta kalim eğilim 2 dk eğilmek bile canımı çok yakıyo bacaklarım kasılıyo ayrıca ağrıyo uzun süre oturayım ayağa kalktığımda tabanlarım ağrıyo 1 aydır belki alakasızdır ama 1 haftadırda el parmaklarımda uyuşmalar başladı CryCrybende bekarlığımdada vardı ama bu kadar değildi bende spinal oldum onunda etkisi çok büyük sanırım doktora gidicem ama erteliyorumUnhappykalın bi korse takıyorum  biraz daha rahatım Confused

canım sanada gecmiş olsun...parmakların ya boynundan yada omuzundaki sıkışmalardan uyuşuyordur..aman ihmal etmeyin kendinizi...hep ertelıyoz sonra acısı fena çıkıyoConfused
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:26
nilgün geçmiş olsun
diğer bölgelere vuruyorsa ağrı ihmal etme ...görün bi dr a...
bende de  genç kızlığımdan beri mekanik bel ağrısı yaşıyorum...korse ya da beli sıkıca sarmak  biraz rahatlatır...dene istersen...
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:40
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

zeynepcım sanada ecmıs olsun canım eger dr gıdersen sende sor bakalım spınalın bır yan etkısı olabılırmıymıs bu agrılar

Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:43
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

benımde oldu canım ama 1 ay sürmedi..ben ayakta fazla durunca oluyodum genelde...bence bir fizik tedaviye veya beyin cerrahına görün..ben 2-3 gün bi ilac aldım rahatlamıştım..gecmiş olsun canım

canım zaten o gun hıc kımıldayamıyacak sekılde agrıyınca esım ortopedıden randevu almıs ama sonradan ogrendıkkı meger beyın cerrahı yada  dedıgın gıbı fızık tedavı ye gorunmem gerekmıs
 ortapedıdekı dr da aynısını soyledı

benım sıkayetlerımden sadece bel fıtıgı olabılecegını ama kendısının yapabılecek bıseyı olmadıgını soyledı

sonrasında dıger dr lardan randevu alamadık ne yazıkkı  ve belkı bır agrı kesıcı vurulur agrım azalır dıye acıldekı dr gorundum    dr hazırlık olsun dıye bel fılmını cektı ve sadece bel kemıgınde duzlesme var  baska bısey dıyemem dedı

veTongueTongueTongueTongue sonrasında agrılarım bıraz azalınca ıhmallık ettım ve gıtmedım dr  ama  haftaya ınsallah gıdecem tam bı muayene olacam
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 16:45
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

nilgün geçmiş olsun
diğer bölgelere vuruyorsa ağrı ihmal etme ...görün bi dr a...
bende de  genç kızlığımdan beri mekanik bel ağrısı yaşıyorum...korse ya da beli sıkıca sarmak  biraz rahatlatır...dene istersen...
evet canım benımde belımde su an korse yada kusak dıyeyım o tarz bısey sarılı zaten

pekı bısey soracagım kas gevsetıcı surmek zararlı olabılırmı acaba  yanı sute gecme acısından
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.