Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Regl sancısının az olması ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuRegl sancısının az olması ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
annişadayı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Konu: Regl sancısının az olması ?
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 18:29

Gebe kalmadan oncekı hayatta ysanılan regl sancılarının az olması tahmınen dogumunda kolay olacagı anlamına gelırmıs ...

cunku bu donemde cok sancı ceken kısının catısı dar oldugu ıcın bu kadar sancılandıgını duymustum bıkac arkadasımdan..

sız de katılıyormusunuz buna?

bunu etrafımda bıkac ksıye sordum kım cok sancılı gecırıyrdum bu donemı dedıyse bebegınıde catısı dar oldugu ıcın sezeryanla dogurmak zorunda kalmıs..fakat cok sancı cekmedı m dıyenler rahat dogum yapmıslar vede normal olmus cogununkı ..

kafam karısıyor ...sızce de dogrumu bu sızlerın sancıları cok  varmıydı ve buna nazaran dogmunuz nasıl gectı ?

mucizem,,rabbime emanetsin..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 21:30
kızlar bu konuda sanırım bilginiz yok ..:S

Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 22:42
Ben bunu kendi acimdan dogrulayamicam. Genc kizken cok sancim olurdu, hap icmeden dayanamazdim. Dogum kontrol hapi almaya baslayince hic agrim olmazdi, simdi spiralle yine ilk 1-2 gün sancim oluyo. Cocuklarimin ikisi de normal dogum ve cok sükür kolay dogum oldular.

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 22:49
benim çok sancım olmazdı ama doğumum o biçim geçtiConfusedConfusedConfused kesinlikle yanlış bir bilgi kanımca.. hele doğumdan sonra hiç sancım olmamaya başladı.. yani regl tarihimi takip etmezsem fena yakalanıyorumLOLLOL ikinic doğumda nasıl oalcak bakalım
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 23:36
zaten regl donemı sancısız gecen kısılerın çatısı genıstır ve  dogumu kolay gecer  dıye bır kanı yok ...
fakat sancısı cok  olan kısılerın sancı nedenlerı arasında catı darlıgıda mevcut..
Tabıkı baska nedenlerde varmıs ama catı darlıgıda olabılıyormus bazen nedenler arasında...
netten arastırıdm cok merak ettım bnde LOL

Düzenleyen annişadayı - 15 Haz 2009 Saat 23:38

Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1398
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 01:21
Ben sezeryanla doğum yaptım ama bencede böle bir kanı doğru değildir.Benim tek bildiğim ve doktorumunda doğruladığı doğumdan sonra regl ağrısı biraz daha hafifliyor benimde hafiifledi yani kendimden biliyorumBig smile
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 08:39
benimde sancım olmazdı ama ben birhafta gece gündüz sancı çektim...hoş o sancıya rağmen sezeryanla yaptım...fakat benim sezeryan sebebim kendi sağlık sorunlarım....

bence sancısı çok olanların,yıllarca sancı çekmekten ağrı eşikleri yüksek olduğu için nispeten kolay geçmiştir....

yada sadece tesadüf....

buarada görüyorum ki...doğum konusunda çok endişelisin...olmamak mümkün değil..fakat bana kalırsa hamileliğin tadını çıkarmaya bak....çok keyifli bir dönem...doğum ise müthiş bir deneyim....yavrunu kucağına aldığında hiç biri inan aklına gelmeyecek....

nekadar az endişe ,okadar çok keyif:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 13:28
valla ilalcım cok ıyı anlamıssın uzaktan :)

cokk korkuyorum elımde degıl ama bebısımı dusundukce moralım tavan yapıyor :)
ya bana bısey olursa dogumda bebegmı goremeden esımı bırakıp gıdersem dıye ck korkuyorum Allah korusun...Ve anne olacagıma ınanamıyorum bu yuzden sankı o muthıs duyguyu tadamadan bana bısey olcak sanıyor ve korkuyorum ..acaba herkeste oluyomu bu dusunceler sızlerde oldumu ?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.