Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
annişadayı
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
|
Konu: Regl sancısının az olması ? Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 18:29 |
Gebe kalmadan oncekı hayatta ysanılan regl sancılarının az olması tahmınen dogumunda kolay olacagı anlamına gelırmıs ...
cunku bu donemde cok sancı ceken kısının catısı dar oldugu ıcın bu kadar sancılandıgını duymustum bıkac arkadasımdan..
sız de katılıyormusunuz buna?
bunu etrafımda bıkac ksıye sordum kım cok sancılı gecırıyrdum bu donemı dedıyse bebegınıde catısı dar oldugu ıcın sezeryanla dogurmak zorunda kalmıs..fakat cok sancı cekmedı m dıyenler rahat dogum yapmıslar vede normal olmus cogununkı ..
kafam karısıyor ...sızce de dogrumu bu sızlerın sancıları cok varmıydı ve buna nazaran dogmunuz nasıl gectı ?
|
mucizem,,rabbime emanetsin..
|
 |
annişadayı
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 21:30 |
kızlar bu konuda sanırım bilginiz yok ..:S
|
|
 |
Hercai75
Katılımcı Üye
Puanlar: 416
|
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 22:42 |
Ben bunu kendi acimdan dogrulayamicam. Genc kizken cok sancim olurdu, hap icmeden dayanamazdim. Dogum kontrol hapi almaya baslayince hic agrim olmazdi, simdi spiralle yine ilk 1-2 gün sancim oluyo. Cocuklarimin ikisi de normal dogum ve cok sükür kolay dogum oldular.
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 22:49 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
annişadayı
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 23:36 |
zaten regl donemı sancısız gecen kısılerın çatısı genıstır ve dogumu kolay gecer dıye bır kanı yok ...
fakat sancısı cok olan kısılerın sancı nedenlerı arasında catı darlıgıda mevcut..
Tabıkı baska nedenlerde varmıs ama catı darlıgıda olabılıyormus bazen nedenler arasında...
netten arastırıdm cok merak ettım bnde 
Düzenleyen annişadayı - 15 Haz 2009 Saat 23:38
|
|
 |
gülgün
Kıdemli Üye
Puanlar: 1398
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 01:21 |
Ben sezeryanla doğum yaptım ama bencede böle bir kanı doğru değildir.Benim tek bildiğim ve doktorumunda doğruladığı doğumdan sonra regl ağrısı biraz daha hafifliyor benimde hafiifledi yani kendimden biliyorum
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3091
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 08:39 |
benimde sancım olmazdı ama ben birhafta gece gündüz sancı çektim...hoş o sancıya rağmen sezeryanla yaptım...fakat benim sezeryan sebebim kendi sağlık sorunlarım....
bence sancısı çok olanların,yıllarca sancı çekmekten ağrı eşikleri yüksek olduğu için nispeten kolay geçmiştir....
yada sadece tesadüf....
buarada görüyorum ki...doğum konusunda çok endişelisin...olmamak mümkün değil..fakat bana kalırsa hamileliğin tadını çıkarmaya bak....çok keyifli bir dönem...doğum ise müthiş bir deneyim....yavrunu kucağına aldığında hiç biri inan aklına gelmeyecek....
nekadar az endişe ,okadar çok keyif:)
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
annişadayı
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 13:28 |
valla ilalcım cok ıyı anlamıssın uzaktan :)
cokk korkuyorum elımde degıl ama bebısımı dusundukce moralım tavan yapıyor :)
ya bana bısey olursa dogumda bebegmı goremeden esımı bırakıp gıdersem dıye ck korkuyorum Allah korusun...Ve anne olacagıma ınanamıyorum bu yuzden sankı o muthıs duyguyu tadamadan bana bısey olcak sanıyor ve korkuyorum ..acaba herkeste oluyomu bu dusunceler sızlerde oldumu ?
|
|
 |