Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece öksürüğü ve kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece öksürüğü ve kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilge_nehir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece öksürüğü ve kusma
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 03:40
İyi günler hocam kızım şuan 2.5 yaşında daha önceleri de size kızımın alerjisi sebebiyle yazmıştım.13 aylık egzamaları dökmüştü 16 aylık 3, 4 ay boyunca her gece mutlak kusmayla biten öksürükler gündüz ise koşarken ağlarken vs çıkıyordu doktorumuz mevsimsel dedi bunu 5 , 6 yaşa kadar her sene bir süre yaşayabilirsiniz dedi geçtiğimiz yıl mayıs başında başlamıştı şimdi ise geçen hafta pikniğe gittik ertesi gün grip belirtileri gösterdi ertesi gün öksürüğe döndü iştahsızlık kusma vs de vardı şimdi ise sadece  geceleri uyandırıp 5 dakka boyunca balgam atmadan ve kusmadan rahatlatmayan öksürük başladı tıpkı geçen yıl ki gibi.Sanırım o döngüyü yaşıyoruz yine.Geceleri için ne önerirsiniz bir uzamanamı görünmeliyiz öksürük özellikle bizi çok yıpratıyor tam uykudayken uyanıp nolduğunu anlamadan öksürük krizi ardından kusma birkaç ay yine bu durumu yaşamak istemiyorum açıkçası alerji ilacımız allerset ve öksürük şurubu  vardı bunları kullanmalımıyım ne önerirsiniz teşekkürler ilginiz için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118703
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 09:05
Bütün öksürük ile ilgili ilaçları kesin. Gece yatmadan evvel, yastığına 2 damla "Cold-mix" damlatın. Burnunu serum fiz. ile günde 4-5 sefer, 10 damla damlatarak temizleyin. Gündüz öksürürse, "tatlı kaşığının yarısına "bal" , üstüne 7-8 damla "limon" damlatıp içirin.
Yukarı Dön
bilge_nehir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 15:33
Hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi uygulayacağım zaten öksürük şurubu size danışmadan vermedim hiç.Sabah kalktığında yüzü gıdık bölgesi vs  döküntü olmuş isilik gibi değil ama egzama kuru sert.Evde Avil vardı onu verdim onu kullanmaya devam edeyim mi şu döküntüler hafifleyene kadar.
Her ihtiyacımız olduğunda yanı başımızda olduğunuz için size olan minnettarlığımızı anlatamam.Size çok duacıyız  iyi niyetiniz ve ilginize ne kadar teşekkür etsek az gelir gerçekten.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118703
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 17:37
Avil'den ziyade, "Ultralan" pomad daha başarılı olur. Bir dene bakalım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.