Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tuvalet alışkanlığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtuvalet alışkanlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: tuvalet alışkanlığı
    Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 18:33
KADİR BEY MERHABA,

BENİM OĞLUM 28 AYLIK.ÇALIŞAN BİR ANNEYİM.VE ETRAFTAN TUVALETİNİ SÖYLEMEYE ALIŞTIRMAM İÇİN BÜYÜK BASKI VAR.BENDE BİRAZ DAHA AKLI ERİNCE BAŞLAMAK İSTİYODUM. BİR HAFTADIR BAŞLADIK AMA TABİ BİR SÖYLEDİYSE 3 ETRAFA YAPIYO.BU YAŞ ERKENMİDİR FİKRİNİZİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM. BİRDE ŞİMDİLİK GÜNDÜZLERİ BEZİ ÇIKARIYORUM GECE VE DIŞARI ÇIKARKEN BEZLİYORUM . BÖYLE BAŞLAMAK İYİMİDİR YOKSA GECE GÜNDÜZ HEPSİNİ BİRDENMİ BAŞLAMAK GEREK. CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118570
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2009 Saat 10:13
İnsan yavrularının, kedi-köpek yavruları gibi bir tuvalet eğitimine ihtiyaçları yoktur. Genetik olarak, genlerinde yazılıdır, vakti zamanı gelince söylerler. Söylemeye başladıkları bazı işaretlerle belli olur.
1-Gizli saklı yapmaya başlarlar. Kakayı yaptıktan sonra "kıymetli" kakaları ile oyunlarına devam ederler, rahatsız olmazlar..
2- Gene gizli yaparlar ama bu sefer çok titizlerdir, hemen altlarını size temizletirler. Kakalı kalmaya tahammül edemezler.
3- Söylemeye başlarlar. Bazen denk gelir, bazan gelmez. Denk gelmeler çoğala çoğala bu iş biter.

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2009 Saat 00:15
hocam merhaba.. daha önce bu soru sorulduğu için buraya yazıyorum..
oğlum 2 yaşını bitirdi ve altında bezi oldugu halde zaman zaman bana çiş diyor ve lazımlığına yapmaktan hoşlanıyor.. benim sorum geceyle ilgili..

kimi arkadaşlar ve doktorlar tuvalet eğitiminin gece-gündüz bir arada verilmesi gerektiğini söylerken kimi arkadaşlar ve doktorlar gündüz tamamlandıktan sonra gece başlanmalı diyor.. Hocam sizin fikriniz nedir.. gündüz bezi atınca geceleri yatarken bağlasak sorun olur mu, olursa ne gibi sorunlar olur?
çok ama çok teşekkürler şimdidenSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118570
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2009 Saat 12:41
Gündüz "kuru" kalkana kadar gece bezlemeye devam, gündüz söylüyorsa bez takmayabilirsiniz. Tuvalet eğitimi kedi- köpek yavrularına verilir. İnsanlarda gereksizdir, vakti gelince hallediyorlar.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2009 Saat 13:32
bu harika bir haber.. işte aradığım cevapBig smile tekrar çok teşekkürler Kadir BeySmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.