Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Mutlu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - neden hala?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumneden hala?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecesu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: neden hala?
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2007 Saat 01:18

merhabalar 06.08.2007 de sezeryan ile dogum yaptım bir hafta yogun 35 gün de az olmak üzere kanamam oldu ama şuanda 3 ay geçmesine ragmen regl olmadım bir sorun yoktur sanırım ...

birde etrafımdakiler yani arkadaşlar sezeryan dogumlarda kanamanın olması ve bukadar uzun sürmesi bir sorun oldugu anlamına gelir diyorlar
siz nedersiniz?

Düzenleyen ecesu - 13 Kas 2007 Saat 01:19
Yukarı Dön
ikizlerim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 00:26
merhaba,

ben de 14.07'de doğum yaptım.hemen hemen aynı şekilde oldu benim kanamalarım da.belki 45-50 gün kadar sürmüş olabilir.doğumumdan tam 3 ay sonra regl oldum ve şu an regl olmam gerekirken olmadım.5 gün geçti.bu şekilde düzensizlik normal olabilirmi ilk zamanlarda?hamile olmam mümkün değil diyorum ama bir gebelik testi yapsam mı diye de düşünmeden edemedim?

teşekkürler...
Yukarı Dön
miraçım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 13:16
arkadasım ben 23.03.2007de sezaryanla dogum yaptım 10. aya kadar regli olmdım 10.ayda ilk kez oldum bu normalmiş benim gitmedigim drlar kalmamıştı hepside normaldir dedi 11.aydayız hala regli olmadım düzensizlik yani bu da normalmış
bilseydim sana kavusunca ruhumun durulup haz duyacagını inan daha önce kavusmak için neler feda etmezdimki yoluna can damarım oglusum
Yukarı Dön
Dr.HuseyinMutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 155
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 18:37
Merhaba,

süt verirken adetler gecikebilir. Ama siz 3 ay sonra mutlaka doktorunuza kontrole gidin. Nadir de olsa hamilelik de gecikmenin nedeni olabilir

Selamlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.